政界猛人揭林鄭底牌,政府策略已破

本主題由 motivation 於 2019-8-12 09:52 AM 移動
721元朗恐襲大半個月
警黑攜手
無犯落charge
無差佬停職
無忘721
記者唔該日日喪質!!!

芝麻仁沒有一個是蘑菇的!!
熱賣及精選
引用:
原帖由 149956402 於 2019-8-11 09:16 AM 發表

政界猛人揭林鄭底牌 - 馮睎乾

我發現,林鄭月娥越來越深不可測:作為一個特首,失蹤多日已經夠怪,一蒲頭就開記招,卻全部是廢話,令大家摸不着頭腦。她到底想浪費你的data,抑或消耗記者精力呢?沒有人知道。這天跟X先生吃飯,乘機向他請教:「到底林鄭想點收科?」X先生是一位非常熟悉政府方針和內部運作的人,以下是他的看法。

「點收科?等政府個劇本寫好,咪可以收科囉。」什麼劇本?X先生笑一笑,答道:「政 ...
毒菓又作文,食屎啦黑屍

回覆 引用 TOP

毒果飛機文,講完

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 被監控會員253 於 2019-8-11 11:28 AM 發表

721元朗恐襲大半個月
警黑攜手
無犯落charge
無差佬停職
無忘721
記者唔該日日喪質!!!
good idea.

仙劍遊戲劇情: https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙(一貧道長)、趙靈兒、林月如、阿奴(海棠夫人)

回覆 引用 TOP

熟悉政府內部運作人仕,任你講都得
咁個個市民都一樣啦,對左特區政府廿幾年,我作吾作得?你記者作得,我又作得,你老豆老母姨媽姑姐都作得。作完吾開得名,叫x先生,x小姐,大把人信
只要係毒果出品,就吾洗分析

由這一分鐘開始計起通宵追數間
恨我對你這賽程時間慢慢的心淡
付清賬單   平靜的對你熱度退減
一天一點傷心過這一百數十晚
大慨也教我送我來回地獄又折返人間
all in 豬左今晚聽要食炭
改改呢個習慣

回覆 引用 TOP

毒果創作, 欺騙手法層出不窮。

現有持貨股數(不定時更新):

回覆 引用 TOP

重作

回覆 引用 TOP

黑毛狗又充當政壇猛人!

回覆 引用 TOP

生果有無帶佢去叫鷄??   陳健康

成功......耍運.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 酒店忽然浴缸 於 2019-8-11 11:11 AM 發表

係会有白痴信嘅相信,,,,721一個黑衣也未拉,,,,
呢個先真心睇吾過眼,佢LM跟本就兩邊打大架,白3拉左廿幾人,個仆x利君x淨係問白3拉咁小人?又吾判重?又吾見佢問黑3

由這一分鐘開始計起通宵追數間
恨我對你這賽程時間慢慢的心淡
付清賬單   平靜的對你熱度退減
一天一點傷心過這一百數十晚
大慨也教我送我來回地獄又折返人間
all in 豬左今晚聽要食炭
改改呢個習慣

回覆 引用 TOP

尼個文宣係讀過政治但完全沒玩過政治之人,太嫩...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 149956402 於 2019-8-11 09:16 AM 發表

政界猛人揭林鄭底牌 - 馮睎乾

我發現,林鄭月娥越來越深不可測:作為一個特首,失蹤多日已經夠怪,一蒲頭就開記招,卻全部是廢話,令大家摸不着頭腦。她到底想浪費你的data,抑或消耗記者精力呢?沒有人知道。這天跟X先生吃飯,乘機向他請教:「到底林鄭想點收科?」X先生是一位非常熟悉政府方針和內部運作的人,以下是他的看法。

「點收科?等政府個劇本寫好,咪可以收科囉。」什麼劇本?X先生笑一笑,答道:「政 ...
我淨係聽聞 中共會派遣大量(唔知乜人)混入示威者群中『插贓嫁禍』
例如:打人,襲警,打市民,阻塞交通,霸路,藏械,攜帶攻擊性武器。。。

回覆 引用 TOP

X咪係黎智英囉

回覆 引用 TOP

蘋果link永不入

廢文

回覆 引用 TOP

主題標籤 #林鄭月娥 #立法會
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。