政界猛人揭林鄭底牌,政府策略已破

本主題由 motivation 於 2019-8-12 09:52 AM 移動
引用:
原帖由 149956402 於 2019-8-11 09:16 AM 發表

政界猛人揭林鄭底牌 - 馮睎乾

我發現,林鄭月娥越來越深不可測:作為一個特首,失蹤多日已經夠怪,一蒲頭就開記招,卻全部是廢話,令大家摸不着頭腦。她到底想浪費你的data,抑或消耗記者精力呢?沒有人知道。這天跟X先生吃飯,乘機向他請教:「到底林鄭想點收科?」X先生是一位非常熟悉政府方針和內部運作的人,以下是他的看法。

「點收科?等政府個劇本寫好,咪可以收科囉。」什麼劇本?X先生笑一笑,答道:「政 ...
咁我又想問下泛民,支持暴民打警察嗎?支持佢地打 真 手無寸鐵的van仔司機,的士司機嗎?支持佢地影響其他人生計嗎?
你咁巴閉,不如攪多次遊行,主題係要市民支持你無差別暴力行動?你地成日講200萬人支持你係假的,佢地只係唔支持on 9政府的法案,唔代表支持你地暴力行為

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
同意毎次記者會都追問721的進展。  

突然間又政界猛人

別要我放棄.....

回覆 引用 TOP

而家連登,改變策略,文宣應對

回覆 引用 TOP

依啲濕9真係畀人X嘅先生,作文當內幕!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-8-11 09:52 AM 發表

同意毎次記者會都追問721的進展。  
errr...err... umm...um...

回覆 引用 TOP

你快啲嚟問我撐唔撐警啦,我好肯定話你聽我撐警,唔同意警方濫用武力。 警方係 市民唯一可以依靠嘅武裝力量用黎維持社會安寧。
支持警方用更強武力拘捕曱甴暴徒!

回覆 引用 TOP

學有d C兄講,
呢d猛人係街市及公廁大把,
智慧叻過佢都有

回覆 引用 TOP

毒果又用權威人士老作

回覆 引用 TOP

又一鳩up煽情作文😩🤒️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 149956402 於 2019-8-11 09:16 AM 發表

政界猛人揭林鄭底牌 - 馮睎乾

我發現,林鄭月娥越來越深不可測:作為一個特首,失蹤多日已經夠怪,一蒲頭就開記招,卻全部是廢話,令大家摸不着頭腦。她到底想浪費你的data,抑或消耗記者精力呢?沒有人知道。這天跟X先生吃飯,乘機向他請教:「到底林鄭想點收科?」X先生是一位非常熟悉政府方針和內部運作的人,以下是他的看法。

「點收科?等政府個劇本寫好,咪可以收科囉。」什麼劇本?X先生笑一笑,答道:「政 ...
不如諗吓呢場大風自己既得失好過啦🎉🎉
1。自由民主多咗?
2。警權大了還是受制約?
3。市民的安全度大了還是少了。
4。自己情緒高漲還是低落。
5。對前途信心多了還是少了。
6。資產比3個月前多了還是少了。
7。份工有冇受影響。

持謬論,棄真理,可憐 ! 可笑 ! 膠字一個;
有理論,冇實踐,可有!可無!垃圾一籮 。
http://uturn-uturn2.blogspot.com/

回覆 引用 TOP

掉!正苦有文宣就唔使畀反對黨揼到一壳眼淚!壽終正寢!永睡不起喇👋

我都接獲外星人猛料,黃屍不得好死喎。

回覆 引用 TOP

deleted

Too Simple, Sometimes Naive.
管理就係特登挖番D陳年舊野0黎鞭屍.
今日8.11,7.21已經講到口都臭,拉左已經幾十人,咩死穴姐,咁都叫高人,隔離網大把人的分析好過呢個高人。

今年一定要贏多的,努力努力!!??

回覆 引用 TOP

主題標籤 #林鄭月娥 #立法會
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。