• 瀏覽: 28,153
  • 回覆: 252
  • 追帖: 1
+14
又係仆街毒果

毒果又一派胡言,吾會再有人信

X先生
明天有Y小姐
後天仲有A女士
全部都係前政府官員
即係陳太太、王先生

引用:
原帖由 liuche01 於 2019-8-11 09:50 AM 發表
有咩咁神秘,咩x先生,何守信嗎?

我估呢位x先生係細劉良
仲有永遠和平的王屍及塵慌開心

講來講去,即糸冇講

引用:
原帖由 149956402 於 2019-8-11 09:16 發表
政界猛人揭林鄭底牌 - 馮睎乾

我發現,林鄭月娥越來越深不可測:作為一個特首,失蹤多日已經夠怪,一蒲頭就開記招,卻全部是廢話,令大家摸不着頭腦。她到底想浪費你的data,抑或消耗記者精力呢?沒有人知道。這天跟X先生吃飯,乘機向他請教:「到底林鄭想點收科?」X先生是一位非常熟悉政府方針和內部運作的人,以下是他的看法。

「點收科?等政府個劇本寫好,咪可以收科囉。」什麼劇本?X先生笑一笑,答道:「政 ...
挑你老味破咗咩政策呀?九5撘八,嗱嗱聲幫你老闆個契細佬寫劇本啦,買武器同藏有炸藥果D呀!

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-8-11 09:37 AM 發表

生果文作來作去已冇乜新意,係時候換新血啦
毒果的垃圾文章

引用:
原帖由 mm170240279 於 2019-8-11 01:13 PM 發表

咁都好過比個班無腦死豬西,撐暴徒的仆街賤種用呀
好嬲?舒服😌

引用:
原帖由 19941223 於 2019-8-11 12:46 PM 發表
香港討論區變為藍絲專用區,可以全改用簡體啦
好唔妥???好唔舒服???

睇清楚
係「毒果」既專欄
用意何在 ?
大家都「心知肚明」吧  ...   

係啦係啦!只有毒果贏全香港都輸

收皮喇,又係毒果。仲未作夠咩

引用:
原帖由 149956402 於 2019-8-11 09:16 AM 發表
政界猛人揭林鄭底牌 - 馮睎乾

我發現,林鄭月娥越來越深不可測:作為一個特首,失蹤多日已經夠怪,一蒲頭就開記招,卻全部是廢話,令大家摸不着頭腦。她到底想浪費你的data,抑或消耗記者精力呢?沒有人知道。這天跟X先生吃飯,乘機向他請教:「到底林鄭想點收科?」X先生是一位非常熟悉政府方針和內部運作的人,以下是他的看法。

「點收科?等政府個劇本寫好,咪可以收科囉。」什麼劇本?X先生笑一笑,答道:「政 ...
好明顯係黃屍來

引用:
原帖由 InJailOutSoon 於 2019-8-11 12:32 PM 發表

睇蘋果要俾$3蚊㗎,乜你有$3蚊咩?
無,只比10蚊東方

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]