• 瀏覽: 28,214
  • 回覆: 252
  • 追帖: 1
+14
笑死人,英文字母有26個,即係有26個猛人

引用:
原帖由 149956402 於 2019-8-11 09:16 AM 發表
政界猛人揭林鄭底牌 - 馮睎乾

我發現,林鄭月娥越來越深不可測:作為一個特首,失蹤多日已經夠怪,一蒲頭就開記招,卻全部是廢話,令大家摸不着頭腦。她到底想浪費你的data,抑或消耗記者精力呢?沒有人知道。這天跟X先生吃飯,乘機向他請教:「到底林鄭想點收科?」X先生是一位非常熟悉政府方針和內部運作的人,以下是他的看法。

「點收科?等政府個劇本寫好,咪可以收科囉。」什麼劇本?X先生笑一笑,答道:「政 ...
你要人信首先要合理...

引用:
原帖由 Driveffun 於 2019-8-11 09:45 AM 發表
又政界猛人,但冇名冇姓,毒果完全冇進步,等摺。
咁講真,就算係政府喉舌要引述消息也不會開名,這是行規。同不同意這種規則係一件事。

引用:
原帖由 149956402 於 2019-8-11 09:16 AM 發表

我發現,林鄭月娥越來越深不可測:作為一個特首,失蹤多日已經夠怪,一蒲頭就開記招,卻全部是廢話,令大家摸不着頭腦。她到底想浪費你的data,抑或消耗記者精力呢?沒有人知道。這天跟X先生吃飯,乘機向他請教:「到底林鄭想點收科?」X先生是一位非常熟悉政府方針和內部運作的人,以下是他的看法。

「點收科?等政府個劇本寫好,咪可以收科囉。」什麼劇本?X先生笑一笑,答道:「政 ...
果然係世外高人,一語中的,收左你老尾狗糧未,吠得咁出色

我們都是X先生😂

仲有最唔明係,點解可以將黑衣咁多日以來既罪行推晒落白衣度。其實黑衣攪事時間遠比白衣長,就算要講公平既話,都應該黑衣白衣一齊拉,最好填海填個可容納幾萬人既監獄,全部有份暴動既不分黨派拉晒入去

深黃開始攻擊人民網

看完都唔明

毒果契弟轉帖九,
條政界猛人係邊條黑衣柒頭皮扮!

警察扮示威者一場好戲,但格式已外識別

睇完就知假,獨立調查委員會係先各自交證供,在上庭作供俾人問。跟本交幾多野自己可以控制,最後由法官交份報告。
只不過係一個浪費時間同納稅人金錢嘅動作。

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-8-11 09:37 AM 發表

生果文作來作去已冇乜新意,係時候換新血啦
了解政府政策人仕X先生,睇2段都估到係毒果

引用:

有人自編自導使橫手掟汽油彈
插贜嫁禍+苦肉計
一箭雙鵰一雞兩味一魚兩吃

吊,條猛西人是肥佬黎吧,毒果

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]