• 瀏覽: 24,945
  • 回覆: 163
+22
香港言論已死。黑衣曱甴言論自由獨尊,打壓異見者。

引用:
原帖由 cyberport555 於 2019-8-9 10:47 PM 發表
所謂大學生真係牲畜,得鋪蠻

引用:
原帖由 cyberport555 於 9/8/2019 10:47 PM 發表
同意,班黑媒唔播出街既......我地幫佢地係唔同渠道分享出去。
唔好以為可以消滅倒香港人聲音,成班仆街死黑記!

有無全條片?

引用:
原帖由 男E 於 2019-8-9 10:02 PM 發表
有網民發起今日起一連三日在機場接機大堂集會。晚上6時許,有集會人士與抵港市民爭執並發生肢體碰撞,由機管局職員及保安護送離開,期間他一度與集會人士口角。

涉事市民指,被一名集會男子打傷左眼,已報警處理;又指靜坐與展示標語沒有問題,但集會人士坐滿大堂並高叫口號,是騷擾他人,更強調集會人士不代表所有香港人。

梁先生與集會人士爭執後,被多名集會市民包圍,他其後在約十名機場保安的陪同下離開。
...
真漢子,有型👍👍👍

藍衫IT人被暴徒打
班記者立場不中立重要不斷質問受害者

呢位梁生型爆,言之有物

個記者錦唔專業,有自己立場不特止,仲想同梁生吵架,係咪假記者?

整件事件風向已一點一點的改變了, 過不了9月1日就曲終人散

這位先生講話非常有理!

記者明顯有立場, 太偏頗! 那位先生與記者對話, 高下立見!

呢位正常香港人做得好
報多D警拉多D曱甴

引用:
原帖由 hung718 於 2019-8-9 10:30 PM 發表
香港記者,抵比人話垃圾.
x2

有大量曱甴既國泰員工今次就真係攬炒,估計曱甴唔會再玩機場,要保住自己友班國泰曱甴員工飯碗。

引用:
原帖由 lunlunka 於 2019-8-9 10:45 PM 發表

而家d黑記好似痴左線咁,佢地連訪問人都可以加埋自己意見。
佢地強迫你認同佢既立場,同D曱甴一樣,唔係要回應,係要答應啊!佢地真係羞家,無資格稱自己為香港人

一日唔拉連登背後的舵手香港仲有排亂

魔鬼最鍾意無法冶無紀律可以任意妄為為所欲為嘅混濁世界
反送中有幾多魔鬼趁暴力失控走出嚟事無忌憚行惡
唔係反送中都唔知道原來香港隱藏咗好多魔鬼, 一直隱藏著…… 可以係你嘅親人朋友、 隔離鄰舍、街上擦身而過嘅人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]