• 瀏覽: 24,980
  • 回覆: 163
+22

引用:
原帖由 iammacdonald 於 2019-8-9 22:12 發表
你見到送中時,條例已經過左,你到時出黎有叉用咩!乜都無得救啦!廢話到鎮
乜都係假設 你講晒

如果香港班高官有呢位先生既一半智慧 香港都足以安定繁榮

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-8-9 22:26 發表

d垃圾記者同受訪者爭d鬧交,痴L線,邊間媒體咁唔專業?
Can be said all of them.

引用:
原帖由 iammacdonald 於 2019-8-13 06:43 PM 發表

連野都唔識講你就咪出黎吠,大把狗係條街到亂咬,你咁撐就加入啦
你咪撐緊黃狗囉😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 annabb 於 2019-8-14 11:59 AM 發表

我撐你快啲抹大個口等我撐入去😘

引用:
原帖由 annabb 於 2019-8-14 11:59 AM 發表

你真係乜都唔識架喎,警犬都唔收你,而家靠陰招唔會招個弱智,不過都要狗幫拖亂打人既,唔洗用腦岩你👍🏻

阿叔好野收哂班黑記皮

其實呢單野都幾搞笑, 曱甴殺得性起, 唔單止與全中國13億人為敵, 更準備與全球70億人為敵, 進而建立大香港國, 所有國家必須向大香港國俯首稱臣, 年年進頁, 歲歲來朝..

引用:
原帖由 rrr9810 於 2019-8-9 10:57 PM 發表
x2
x3

證明有見識既人,係比起橫蠻無理既人係得到更多支持,拿有見識既人係講緊IT人兄呀

引用:
原帖由 男E 於 2019-8-9 10:02 PM 發表
有網民發起今日起一連三日在機場接機大堂集會。晚上6時許,有集會人士與抵港市民爭執並發生肢體碰撞,由機管局職員及保安護送離開,期間他一度與集會人士口角。

涉事市民指,被一名集會男子打傷左眼,已報警處理;又指靜坐與展示標語沒有問題,但集會人士坐滿大堂並高叫口號,是騷擾他人,更強調集會人士不代表所有香港人。

梁先生與集會人士爭執後,被多名集會市民包圍,他其後在約十名機場保安的陪同下離開。
...
又話出左乜野法庭令唔畀機場集會擾亂秩序,又係流架

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-8-9 11:50 PM 發表

所謂200萬人,稍為用腦都知流喇。每3個幾人就有一個去咗遊行,咁其它地方條街會少咗幾多人?唔覺喎。
減埋0一10歲同80以上個比例仲驚人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]