• 瀏覽: 22,057
  • 回覆: 327
  • 追帖: 1
+4
活動由本月18日開始,每周一天拒絕消費、不作任何消費,逼使政府回應五大訴求。

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 笑死朕!!咁都俾佢地諗到!!

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/4876345/

政府肯回應市民未? 想拖到幾時

豈能罷

即係迫人消費啦!!

#我唔係為消費而消費, 而係為反暴徒而消費
引用:
原帖由 小粉腸 於 2019-8-9 05:54 PM 發表
活動由本月18日開始,每周一天拒絕消費、不作任何消費,逼使政府回應五大訴求。

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 笑死朕!!咁都俾佢地諗到!!

新 ...

附件

09f09de5-fe88-4a57-bb0a-d81ca4ab1f53.jpg(143.36 KB)

九世前已回應左.
引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-8-9 05:57 PM 發表

原本一個月都無幾日消費, DXX, 咁都要逼我消費多一日. 

你老味你班能樣日日都罷買架啦

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-8-9 06:00 PM 發表
原本一個月都無幾日消費, DXX, 咁都要逼我消費多一日. 
為向暴徒說不,全民增加消費

啱啦,職工盟曱甴就來無工開,開始扎緊肚皮

白撚痴,的黃狗飲少支飲品都想死啦,學人罷買

引用:
原帖由 e5432whm 於 2019-8-9 05:58 PM 發表
即係迫人消費啦!!

#我唔係為消費而消費, 而係為反暴徒而消費
仆街有冇辦法取回已比的餐券
返工為了捐贈更多的
你班仆街仲唔比我返工
錢從何來
妳們真的收了黑金嗎

建議每星期罷抆屎一天....

奸邪妖獸甚至要靠善心人以麥當奴餐券接濟,他們有何消費能力可言呢?

支持
我有理由大大聲
我今日唔用套  

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-8-9 05:57 PM 發表
回應咗囖!歡迎你由火星回來

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]