• 瀏覽: 2,245
  • 回覆: 31
+7
引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-8-8 04:38 PM 發表
習大))))秦城call武警招呼特9呀~呢度d人放出黎架~

方向你明白點解吾告肥泥未??

引用:
原帖由 szui68 於 2019-8-8 04:09 PM 發表
佢地只有兩大訴求。唔係五大咩?
諗唔明
好明顯
佢地都唔認同
暴徒提出既所謂不合理訴求 ...

成班乞衣狀棍
同自己預辦個送喪儀式

引用:
原帖由 toledo 於 2019-8-8 04:02 PM 發表

法律界立法會議員郭榮鏗與30名法律界選委,今日(7日)將再度發起黑衣靜默遊行,要求政府成立獨立調查委員會。今次遊行是法律界繼「6.6」靜默遊行要求政府撤回惡法後,兩個月內第二次舉行。.......

睇下附圖

又有 ...
好想識喔。兩位才晉。

引用:
原帖由 scotfld 於 2019-8-8 16:56 發表

很明顯地,你唔配呢種風光大葬
麈靠塵
土歸土
衣服歸當舖

引用:
原帖由 toledo 於 2019-8-8 04:02 PM 發表

法律界立法會議員郭榮鏗與30名法律界選委,今日(7日)將再度發起黑衣靜默遊行,要求政府成立獨立調查委員會。今次遊行是法律界繼「6.6」靜默遊行要求政府撤回惡法後,兩個月內第二次舉行。.......

睇下附圖

又有 ...
大肚

附件

20190723_55179463a6c2c2bf1bd06dkVKO0JDEzD.jpg(52.5 KB)

政棍郭
如果見吾到鄭若驊
千萬不要走
無論一天一星期一月或一年
直到永遠  阿門

肥婆驊最無能~
最重要嘅位置,
俾個最無能嘅人把關!

真係有啲唏噓

呢個排場同古惑仔隻手遮天一9樣

鍵盤翻頁
左右