• 瀏覽: 3,367
  • 回覆: 56
+2
習大中央知啦~知老黑口罩黨系出自特9個pok kai啦~

https://youtu.be/zNGr4EbS9zg

仲"反送中"    變晒質啦

引用:
原帖由 弭太白 於 2019-8-8 03:47 PM 發表
【大紀元2019年08月07日訊】(大紀元記者駱亞採訪報導) 香港目前的局勢引起全球輿論關注,由香港多個民間團體組成的全港反送中聯席於週二(8月6日)舉行了首次民間定期回應發布會,並發表了民間團體回應8月5日行政長官記招會的聲明。

在8月5日的全港三罷行動中,多條鐵路線中斷,近200架航班被取消或延遲。同時,香港民眾在7個地區自發集會,多地集會遭警察強力驅散,警方當天拘捕了148人,發射海綿 ...
點解佢哋咩聯席一 d都無提過暴徒嘅行為嘅?無暴動活動警察無端端揾咩去鎮壓?無 A何來有 B? 

呢個反送中聯席
5月已經成立
大妓院係咪炒冷飯 ?

引用:
原帖由 弭太白 於 2019-8-8 04:05 PM 發表
無暴政何來有暴動?
你去同法國佬講啦

引用:
原帖由 弭太白 於 2019-8-8 04:05 PM 發表
無暴政何來有暴動?
暴政?點暴政法?一個空口號,等如喺香港話要追求民主自由,都唔知無咗咩民主咩自由,我只知宜家就無民主喇,我想你哋唔好破壞社會,唔好阻人返工,唔好批鬥異見市民你哋有無聽吓?無咁講咩民主?自由你哋要咩自由無?襲警自由?破壞公物自由?堵塞馬路街道自由?剝奪別人自由嘅自由?如果係?對唔住,香港俾唔到你哋,你哋試吓去台灣或者美國揾吓。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-8-8 04:15 PM 發表
搞成立大典 自組民間各部門
支持成立曱甴國
推舉你做國王

引用:
原帖由 弭太白 於 2019-8-8 04:04 PM 發表
哇 真係有人有聽淋病廢UP架WO 變質?? 5大訴求由6月到而家無變過你講變質?支持警察支持政府留返比你呢班低智商蓄牲做
加油努力回覆 賺維穩費吧 為錢是非不分 埋沒良知 死蓄牲 賣港賊返大陸 香港唔歡迎你
...
講就無變,口號咁偉大長用長有效啦,但實際行動唔係呢,呢 d係咪叫口講就善良,做就喪心病狂?

「物以類聚」、「蛇鼠一窩」...   

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]