• 瀏覽: 5,014
  • 回覆: 31
+10

※收看直播,請按下面連結︰
https://tv.on.cc/newslive/

警方今午4時在灣仔警察總部舉行例行記者會,警察公共關係科總警司謝振中、有組織罪案及三合會調查科高級警司李桂華及警察公共關係科高級警司(媒體聯絡及傳訊)江永祥將會見新聞界,東網現場直播。

警方展示雷射槍威力,
班暴徒還絞辨觀星照田雞.

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190807/bkn-20190807155048834-0807_00822_001.html

雷射槍照射不足十秒,便燒焦起火!

差佬有進步,識做示範同播片
主持果位阿SIR都做足功課,記者想搵位入都入唔到,讚!

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-8-7 04:39 PM 發表
雷射槍照射不足十秒,便燒焦起火!
老細即場示範用一支咋,
十支女警蓮頭都射甩呀~~~癡線

有冇叫利女神出來示範一下

引用:
原帖由 annaplus 於 2019-8-7 05:03 PM 發表
呢條蛋散叫佢收啦
今日個記招記者問題咪幾正常

引用:
原帖由 annaplus 於 2019-8-7 05:03 PM 發表

附件

2.jpg(8.08 KB)

引用:
呢條仆街真係要死開,完全唔配做記者。好似今日班記者既問題,明眼人都知係想幫暴徒開脫,但大家係記者會上,都應該有番 d manner, 君子過招係未?但條八婆無一樣野得,一味以為搶咪靠惡就叫記者良心,實情係思想側埋一邊,無記者操守,無禮貌。

引用:
佢出黎都係只會問721架咋。。其他野都係扮唔知

引用:
原帖由 1314 於 2019-8-7 05:09 PM 發表

佢同肥佬泥練緊相收功!

引用:
原帖由 Gooooooal 於 2019-8-7 05:16 PM 發表

佢出黎都係只會問721架咋。。其他野都係扮唔知
佢話警方點解阻暴徒撤回暴動訴求

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]