• 瀏覽: 2,231
  • 回覆: 24
+12
警方下午召開記者會,香港記者協會在場抗議,表達對警方向記者使用暴力的不滿,參與的⋯

記者朋友, 一定要次次開記者會都追擊!!!

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/記協趁警方記者會抗議-讉責警方濫用武力阻記者採訪-091256217.html

搞事就記者都照拉

引用:
原帖由 老納 於 2019-8-7 11:45 AM 發表
搞事就記者都照拉
呢度香港呀唔到班黑警為所欲為

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-8-7 11:51 AM 發表

妓協作家大晒
吾準阻

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-8-7 11:51 AM 發表

警方沒有為所欲為喎

記者行遠D影得唔得?你地

TBB 比暴徒圍佢地唔出聲????

電視可清晰看到記者已與暴徒混和一體打差佬

引用:
原帖由 含情默默小淫婦 於 2019-8-7 11:41 AM 發表
警方下午召開記者會,香港記者協會在場抗議,表達對警方向記者使用暴力的不滿,參與的⋯

記者朋友, 一定要次次開記者會都追擊!!!

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/%E8%A8%98%E5%8D%94%E8%B6%81%E8%AD%A6%E6%96%B9%E8%A8%98%E8%80%85%E6%9C%83%E6%8A%9 ...
妓協不如解釋下你哋啲妓姐証係點發先得㗎,而家暴徒扮妓姐又有,耳猿扮妓姐又有,係咪你哋發㗎。 咁唔滿意罷工呀嘛, 反正你哋啲報導都咁偏頗,有咩作用呀!

黃媒妓姐,妓你老母

引用:

同意,黑衫先可以為所欲為

其實記者拍攝時有無記者証可以証明身份, 唔好阿豬阿狗著件反光背心戴個頭盔寫個PRESS字拎部相機/手機就話自己係記者先得架.......我真係唔多信一個香港會有咁多本土記者. 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]