• 瀏覽: 6,632
  • 回覆: 51
+3
中共驚緊,揾俄爹同美國講數。

如果關中國事,只可以係中國導彈
發展太勁,美國揾藉口想自己發展
唔想落後中國姐

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-8-6 03:52 PM 發表
中共驚緊,揾俄爹同美國講數。
都白痴得幾有趣

最好俄美兩國自已談,勿拉中國下水。

引用:
原帖由 lonely_wanderer 於 2019-8-7 05:46 PM 發表
最好俄美兩國自已談,勿拉中國下水。
唔會美俄談,美國是沖着中共來的。

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-8-7 08:05 PM 發表

唔會美俄談,美國是沖着中共來的。
沖住中共嚟咁又點呀 澳洲都唔肯畀美國部署 仲有邊個國家肯畀美國部署 如果美國部署 中國去委內瑞拉有部署 究竟邊個蝕底

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-8-7 09:28 PM 發表

沖住中共嚟咁又點呀 澳洲都唔肯畀美國部署 仲有邊個國家肯畀美國部署 如果美國部署 中國去委內瑞拉有部署 究竟邊個蝕底
部署關島都夠玩。
咁你快d去同雜總提出部署導彈在委內瑞拉啦。

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-8-7 10:03 PM 發表

部署關島都夠玩。
咁你快d去同雜總提出部署導彈在委內瑞拉啦。
白痴仔 關島幾遠呀 第二島鏈啦 喺關島真係唔怕你部署 關島仲驚啲呀 北韓好渣嘅導彈 都打到去關島 嚇到警報器自己響 仲有呀 可以報住喺夏威夷添 喺關島已經同封鎖中國無關 即係你都承認之前講封鎖中國係不知所謂嘅提議 喺關島打中國 即係叫中國打美國 洲際導彈中國好過美國好多

del

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-8-7 10:22 PM 發表

白痴仔 關島幾遠呀 第二島鏈啦 喺關島真係唔怕你部署 關島仲驚啲呀 北韓好渣嘅導彈 都打到去關島 嚇到警報器自己響 仲有呀 可以報住喺夏威夷添 喺關島已經同封鎖中國無關 即係你都承認之前講封鎖中國係不知所謂嘅提議 喺關島打中國 即係叫中國打美國 洲際導彈中國好過美國好多 ...
在關島4000公里已經打到中共鬼國全境和俄羅斯遠東部分,所以咪話你低水平攞,軍事唔識,地埋又唔識,出來柒, 所以咪話講你都唔識,唔想同你d咁嘅人討論。

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-8-7 10:28 PM 發表

在關島4000公里已經打到中共鬼國全境和俄羅斯遠東部分,所以咪話你低水平攞,軍事唔識,地埋又唔識,出來柒, 所以咪話講你都唔識,唔想同你d咁嘅人討論。 ...
中國都打到美國全境 咁報唔報暑中度根本冇關係 其實你係蠢 仲係蠢得好緊要 關島如果有導彈打中國 結論係美國打中國 咁中國好自然可以打返美國啦 呢個咪之前同你講攬炒囉 美國要㗎 中國隨時可以同你攬炒 同你喺部署唔係美國嘅國家 將個責任推畀其他國家 係完全兩回事呀白痴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]