• 瀏覽: 2,419
  • 回覆: 34
+2
親建制人不斷灌水,好明顯是因為理虧,明知自己意見不是主流吧.

引用:
原帖由 鄉英機 於 2019-8-6 09:35 AM 發表
親建制人不斷灌水,好明顯是因為理虧,明知自己意見不是主流吧
黃人不斷灌水,好明顯是因為理虧,明知自己意見不是主流吧。

樓主正義朋友分身咁多, 就係想”製造”主流意見?

簫若元, HK01都開始吾撥火, 你話連燈圉爐係主流意見咪主流意見囉

引用:
原帖由 daimonster 於 2019-8-6 09:58 AM 發表

簫若元, HK01都開始吾撥火, 你話連燈圉爐係主流意見咪主流意見囉
你話連燈圉爐
你地又何嘗唔係香討圉爐

引用:
原帖由 鄉英機 於 2019-8-6 10:02 AM 發表
你話連燈圉爐
你地又何嘗唔係香討圉爐
觀迎多D黎香討吹下水.

連登鄉,死返去啦,係度以為狗係主流?

引用:
原帖由 鄉英機 於 2019-8-6 10:02 AM 發表
你話連燈圉爐
你地又何嘗唔係香討圉爐
歡迎你多點來香討,
淨化你邪惡的獸性,回復正常人

咩主流吖?宜家香港人主流希望,不惜任何代價,將啲討厭甲甴消滅!

引用:
原帖由 daimonster 於 2019-8-6 09:58 AM 發表

重覆恕刪

引用:
原帖由 鄉英機 於 2019-8-6 09:35 AM 發表
親建制人不斷灌水,好明顯是因為理虧,明知自己意見不是主流吧.
呢個世界最可怕係連思想到沒自由,唔係主唔主流去迫你一定要跟,政治亦不分對錯。

引用:
放火燒警署係主流?
我諗第三世界都乜這個可能

引用:
你話連燈圉爐
你地又何嘗唔係香討圉爐
做咩咁大反應!?  即係樓主真係連燈圉爐?  
事實令你受傷害的話吾好意思......

自己絶少開帖, 主要見有興趣就留言, 或者同D扮active嘅交留下啫, 講social network addiction 邊夠成日發言, 又搞分身, 又活躍連燈嘅樓主丫

引用:
你話連燈圉爐
你地又何嘗唔係香討圉爐
立場唔O岩連登會ban 人刪文, 唔係圍爐係乜

你睇下香討幾多人幾咁熱烈去恥笑你

引用:
你話連燈圉爐
你地又何嘗唔係香討圉爐
至少香討的人不放火,你哋出家放火圍爐呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]