• 瀏覽: 14,964
  • 回覆: 200
+8
警察又防彈衣,又頭盔,又長盾短盾,又槍,又警棍,又胡椒噴霧,又催淚彈/布袋彈,再受襲警罪保護.

仲要撐??!

引用:
原帖由 霞拳志郎 於 2019-8-6 08:37 AM 發表
警察又防彈衣,又頭盔,又長盾短盾,又槍,又警棍,又胡椒噴霧,又催淚彈/布袋彈,再受襲警罪保護.

仲要撐??!
唔撐唔通撐人圍地鐵乘客霸隧道折交通燈拆鐵欄的人渣?

引用:
原帖由 霞拳志郎 於 2019-8-6 08:37 AM 發表

仲要撐??!
連登文宣組過主啦!!!!

引用:

仲要撐??!
我只係唔撐阻人返工放工周街圍人搶人手機打司機嘅人姐

引用:
原帖由 snowshine12345 於 2019-8-6 08:44 AM 發表

我只係唔撐阻人返工放工周街圍人搶人手機打司機嘅人姐
我只係唔撐周國破壞同擾民既人姐

引用:

仲要撐??!
你存在真係好荒謬,暴徒係應該被噴殺蟲劑

引用:

仲要撐??!
好人好姐點會有人打你 咪顛倒是非 黑白不分
正常人也知道 你們做 是很錯的事

警察太克制!搞咗咁耐暴亂還沒擊斃一個暴徒

難道我要撐你地掉汽油彈!? 還是支持你地在荃灣械鬥!?

真係撐唔落,警方裝備太弱應該每人1枝散蛋

呢個世界,最L荒謬莫過於有暴徒L生存!

暴徒L有生命根本是浪費資源!

引用:

仲要撐??!
暴徒有議員,記者,傳媒,社工指鹿為馬式保護,仲要撐?

引用:

仲要撐??!
呢個世界,最荒謬莫過於仇警。

暴徒又低智,又自我中心,又暴力破壞,警察唔捉你打人點對得住廣大市民!

引用:

仲要撐??!
唔撐警察唔通撐曱甴呀?曱甴死全家

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]