• 瀏覽: 2,975
  • 回覆: 40
有人俾龜縮鵝100分?
係人唔係?....

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190803/bkn-20190803214543465-0803_00822_001.html

中大都出招,牛鬼蛇神全部揾大錢

呢D人就係真沽啦,坐埋一齊傾分錢

內外夾攻,沽港股,沽人民幣,成功將香港沉輪,有經驗的人都知道,烏克蘭再現

暴徒有排玩,泛民繼續反對,乜都唔比你政府做,等你一直沉輪,記者阻你警察,大鱷繼沽,毒果電台不斷報,洗你班人腦

引用:
原帖由 scotfld 於 2019-8-6 07:26 AM 發表

點解人地唔可以信自己?變成你口中嘅白痴仔?
一個白痴,做咩都咁低B

你明就明,唔明講一萬句都唔明

你話喇,唔係白痴係咩?

引用:
原帖由 badsaleok 於 2019-8-5 11:50 PM 發表
緊急號外!示威人仕不要中(林太)毒計 ,林太已把逃犯條例嘅責任推向示威者,理智安全心法:大家要團結,不要偏離初心,為問責下臺,特手會以光復為名當你係港獨份子名正言順打擊,所以大家示威人士不要説光復,革命,只成立獨立調查委員會,🙏雙方必需剋制,安全回家。廣傳, ...
無錯喎,政府已回應所有訴求,修例已死,繼續暴亂為乜?好清楚係為港毒,噴了好多香港獨立標語在各區,又要光復香港,又要時代革命。
良民好怕黑衣革命軍,支持政府,打擊革命。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 scotfld 於 2019-8-7 12:00 PM 發表

你個仔咁慘?
狸個太監都無後,慘得過狸

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-8-5 08:52 PM 發表

你知唔知乜嘢叫做抽樣調查?你𠴱100分反映咗㗎喇,有1.7%人好似你咁會俾100分,不過俾0分有25%。
你d調查 都好......唔可信喎

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-8-5 07:28 PM 發表
香港中文大學香港亞太研究所公布今年7月份的特區政府民望電話調查,結果顯示市民對特首林鄭月娥與律政司長鄭若驊表現評分,與6月比較均有大幅下跌。林鄭月娥整體表現的平均評分為32.9分,較6月的評分下跌4.6分,是上任以來新低,其中25.5%受訪者給予0分;1.7%給予100分。

https://fs.mingpao.com/ins/20190805/s00001/c8824b3ff5f17cb5 ...
暴徒大學民調⋯ 唔係一百分之一百 0分咩🤫

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]