• 瀏覽: 4,514
  • 回覆: 22
+6
今日(8月5日),下午二時左右,沙田新城市廣場有大批黑衣人聚集。

附件

IMG_20190805_141453.jpg(410.5 KB)

IMG_20190805_141356.jpg(510.02 KB)

IMG_20190805_141544.jpg(861.96 KB)

IMG_20190805_141348.jpg(594.75 KB)

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-8-5 02:29 PM 發表
今日(8月5日),下午二時左右,沙田新城市廣場有大批黑衣人聚集。
又嚟?

又來?

恭喜新基基,養狼狗咬心口

抵撚SHK 死. 幫暴徒嘅結果

日日都咁咪好囉,大家開心。
和平靜坐 冇警民衝突 商埸全線罷工 又滿客人 但千萬不要報警

新紅雞自己攞嚟衰!商戶應該向業主索償!

元朗嗰邊啲鋪頭已經開返曬。但沙田d鋪頭成日都要提早關門。事實證明黑衫人比白衫人可怕很多。

新紅雞養狗🐶咬自己

啱喇,依家想報警都冇人幫到新雄雞

恭喜🎊🎊🎉🎉

引用:
原帖由 武若依 於 2019-8-5 02:46 PM 發表
恭喜新基基,養狼狗咬心口
有冷氣, 每逢日曬雨淋緊係去室內啦…新紅機又唔會報警, 有排玩 次次玩

黑衣癈柴清醒D啦自己被落葯被鬼佬控制住都唔知:我5號呢晚在荃灣西鐵站出來,近距離接觸一群黑衣人,發現帶黑口罩全套的帶頭人,好鬼激動和瘋狂,我相信他們好大可能黑口罩或噴射一些野在身上是含有興奮劑。呢D可能是ClA和鬼佬暗中下手控制呢班傻仔低能廢青 的情緒 。沙田武器倉唔係搜到大麻精油嗎?!而每次搞事都有人統一派口罩,所以你的推測相當真實 肯定的
如果CIA美國佬在示威混亂中暗中開槍打死幾個黑衣炮灰仔,假禍比警察咁就大獲了,到時真的會希望黑衣廢青醒目D,咪怎樣死都唔知,要使香港更亂美國佬ClA什麼招數都使得出,因呢班廢青是低能豬是最好的亂港工具

商場隻門好實,用手指推唔開

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]