• 瀏覽: 16,207
  • 回覆: 31
+3
希望是真的

外形已經確認
已建水泥模型測試電磁兼容性

中共航母,
算把啦

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2019-8-5 11:55 AM 發表
近日,一張中國003航母的想象圖,出現在網上。
雖然這只是一張中國第一艘本地制造航母的PS修改作品,但也展現了未來003航母的大致概況。

http://pics2.baidu.com/feed/63d0f703918fa0ec7537ef1ac0f257eb3c6ddba4.jpeg?token=261f200555c9ad160a6ba5996d61a642&s=5C00F51D148A ...
ps 作品... 完

引用:
原帖由 Henry1268 於 2019-8-5 23:46 發表
希望是真的
由中船曝光設計,綜合水泥樓同技術論文資訊,造型已經十畫有八撇

依家江南長興擴建緊,模塊施工與興建船塢同步進行,當打通水路就可以拖出去

引用:
原帖由 機龍 於 2019-8-6 07:15 PM 發表

由中船曝光設計,綜合水泥樓同技術論文資訊,造型已經十畫有八撇

依家江南長興擴建緊,模塊施工與興建船塢同步進行,當打通水路就可以拖出去 ...
好似係小鷹級

引用:
原帖由 pooh24680 於 2019-8-6 19:30 發表

好似係小鷹級
高幾率八萬噸常電彈

大洋另一邊,美國依家先開始整中壓直流配電,大約十年後完成...馬院士話領先美國真係無吹大

引用:
原帖由 china2000 於 2019-8-6 10:57 AM 發表
中共航母,
算把啦
咁瑛腳的R08R09咪.....................仲漏水添.

睇着造型,很先進,唔知能否上電磁彈射

引用:
原帖由 西九紫色的妹妹 於 2019-8-6 11:03 AM 發表
呢個系真嘅咩?睇着造型妥妥嘅電磁彈射啊!
若能上電磁,嗰戰鬥力將會系質嘅飛躍!

飛機才是進攻手段? 

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2019-8-5 11:55 AM 發表
近日,一張中國003航母的想象圖,出現在網上。
雖然這只是一張中國第一艘本地制造航母的PS修改作品,但也展現了未來003航母的大致概況。

http://pics2.baidu.com/feed/63d0 ... &s=5C00F51D148A ...
軍力無論多強連印度也可以佔據我國領土而無力取回.令我極度失望

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]