• 瀏覽: 4,276
  • 回覆: 62
支持香港警察!

引用:
原帖由 鴨江春 於 2019-8-5 05:49 AM 發表
支持香港警察!
X10

有留意就知。 暴徒同毒媒成日攻擊警察 ,但係其實"向香港警察致敬"個facebook專頁like數目近期係急升。 證明大部分市民眼睛其實係雪亮,唔好畀小部分偏頗聲音 主導。

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-8-5 06:56 AM 發表
有留意就知。 暴徒同毒媒成日攻擊警察 ,但係其實"向香港警察致敬"個facebook專頁like數目近期係急升。 證明大部分市民眼睛其實係雪亮,唔好畀小部分偏頗聲音 主導。 ...

支持!!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kk2964 於 2019-8-21 11:01 AM 發表
支持開槍,支持武力鎮壓,支持打人,支持斬人,支持市民及社團對抗示威者,一切抗暴方法,只是手持工具而已,理論上係冇分別,都是一樣,所以其實香港人即係支持白武士持刀抗暴,支持所為愛國藍絲斬黑絲女,香港政府,市民及警方亦大力支持行動。 ...
正常香港人只支持開槍(有需要時), 支持武力平暴⋯⋯
至於打人, 斬人都會被審判。

至於自衛抗暴, 在沒有過分武力情況都是合理的。 當暴徒破壞攻擊時, 什麼都不做送死?無天理

引用:
原帖由 michaelsh 於 2019-8-21 11:07 AM 發表

正常香港人只支持開槍(有需要時), 支持武力平暴⋯⋯
至於打人, 斬人都會被審判。

至於自衛抗暴, 在沒有過分武力情況都是合理的。 當暴徒破壞攻擊時, 什麼都不做送死?無天理 ...
支持武力平暴,開槍跟斬人打人有乜分別,支持就支持喎。

只要示威者或差佬被打死,所有行動就出師有名,政府警察保皇社團及白武士,都可以用軍事行動,解放平亂,亦保烏沙官位,有存在價值,尊嚴自尊心都番晒嚟,真誠說實話。

係未真係大部份香港人贊成斬黑絲妹?好似係喎?香港警察唔洗擔心,大把市民支持你哋。

引用:
原帖由 kk2964 於 2019-8-21 05:38 PM 發表
係未真係大部份香港人贊成斬黑絲妹?好似係喎?香港警察唔洗擔心,大把市民支持你哋。
我唔知大部份市民點諗,我就贊成啦。
曱甴應該全部殲滅。

引用  黑衫人攪到天怒民怨,香港市民只望佢地死!

警察唔洗怕,市民支持你。

以暴易暴 警察死路

係咪撐警就可用私刑 不守法?

咁撐法 差佬多得你唔小 🥶

支持警隊,支持CY復出

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]