• 瀏覽: 968,067
  • 回覆: 7
  • 追帖: 366
+393
引用:
原帖由 horse2014 於 2019-8-4 10:59 發表
至於果一萬人,祗要係過十六歲,香港真正回歸日,佢地必須永遠背上汊奸之名,成為香港永遠的賤民!
左邊面黥黃字,右邊面黥黑字,額頭黥奴字,發配一個給我做家奴。

引用:
原帖由 Herme 於 2019-8-4 13:46 發表

做家奴我都嫌佢臭呀
嫌佢臭可以將個奴字改為畜字,用鋼連鎖係門口外面,心情唔好著件白衫出去抽佢兩嘢。

引用:
原帖由 都唔知叫乜好 於 2019-8-17 13:26 發表
引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2019-8-17 11:07 AM 發表 
近一星期,泛民人士陸續撤離香港, 包括 毛x靜、楊 X喬、羅x聰 、黃X鋒、肥佬黎 等人, 預料今明兩日會有大事發生 ,呢件事足以令港股響星期一跌三千點以上 ,大家要有心理準備,ok? ...

預示了未來幾天示威者的結局

1. 美德法國元首突然同時關注香港局勢,對中共作出手下留情呼籲, 侵侵更名明 ...
我係中銀訂咗啲金粒仲未攞到,可唔可以等我攞咗先呀。

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-19 22:09 發表

咪係囉,老豆老母都係咁樣行條路出來,點解自己唔得先? 中國人最勁秋係乜?係捱得!
覺得香港巳經唔再適合自己,咪返大陸試下囉,又唔駛一下搬哂返上去,一步一步試。 ...
以前見山劈山,最多都係辛苦啲,但係而家難就難在要見仔劈仔見女劈女。
我幾歲大就跟父母由深圳來香港,十幾年前試過去新加坡幾年後來回香港,諗著安安穩穩過埋下半世,點知香港被群曱甴搞成咁,睇來我個仔宿命好似我一樣,要跟老豆即係我掉轉頭返深圳,幾諷刺。我香港嘅物業睇怕都要陣亡,但係深圳嘅物業反而可能加快速度被收地重建,又係好諷刺。

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-8-20 10:52 發表

貌似仲大過上海果個
唔係貌似大過上海果個,係全世界最大嗰個。

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-8-21 09:06 發表

禾自投羅網D關員都唔蘇禾.仲叫禾D走咪左Q住.唔通唔夠後生
佢聽到你講禾禾禾,知道你係正常人,咪放你過都唔使太擔心囉,相反嗰啲成日開口埋口講"我哋香港人,我哋港人"嘅曱甴,聽到成身都骨痺毛管棟,嗰啲咪要查得緊啲囉。

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-22 23:03 發表

唔係講笑,住緊公屋嘅可能係最幸福,隨時連屋租,電費都唔駛交。當然係唔失業情況之下啦。
咁就死啦,咁硬嘢升先定香港出事先,如果息口夾到天花板,咁唔知啲小金金對唔對充到,我唔想做被夾死嗰個。

引用:
原帖由 scottiehong 於 2019-8-22 23:57 發表

識得咁諗就正路,先後次序好緊要,就算比你買中左,未收大獎前巳被夾爆,乜七都無用。

只要唔係借錢買硬野,買左之後又唔係等住開飯,巳經係半個贏家。

橫掂老美都話阿爺操控匯率,不如玩大啲,再推落5-10%,到時對港紙1:1,你地話香港會點? ...
唯有希望大步檻過,可以支持到我啲小金金長大成大大金。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]