• 瀏覽: 3,266
  • 回覆: 29
+2
唔明政府㸃解唔成立獨立調查委員會?不單止調査警察,重有示威者有什麼背後勢力。班白衫軍在那裡出來?可以還大家真相。

當前困局,市民咁正常的要求都被否決,香港百年基業,好快玩完!

收皮啦,某登仔.

引用:
原帖由 ngsying07 於 2019-8-1 09:51 AM 發表
唔明政府㸃解唔成立獨立調查委員會?不單止調査警察,重有示威者有什麼背後勢力。班白衫軍在那裡出來?可以還大家真相。

當前困局,市民咁正常的要求都被否決,香港百年基業,好快玩完! ...
示威者有背後勢力一定要徹底調查

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-8-1 09:52 AM 發表

示威者有背後勢力一定要徹底調查
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQeHthUn_N5vrj4vEX622WJIUK1shwXCAtF1ARcIE8kzSCr_Pdg
所以一定要徹底查清楚。香港人唔可以再糊塗下去,香港政局已經很危險

引用:
原帖由 ngsying07 於 2019-8-1 09:59 AM 發表

所以一定要徹底查清楚。香港人唔可以再糊塗下去,香港政局已經很危險
還有這班亂港演員, 相中後排近會徽的橙衫四眼男, 就是前天長了白鬚的調景嶺站黑政府的演員。
圖左穿黑T恤和白T裇的兩個惡婦, 就是香港媽媽的女演員, 郭永健後面那個老C忽就是有份坐輪椅跟張狗雄去遊行的演員.......這幫唯恐香港不亂的畜牲, 大家認住佢地, 要工黨血債血償

引用:
原帖由 ngsying07 於 2019-8-1 09:51 AM 發表

當前困局,市民咁正常的要求都被否決,香港百年基業,好快玩完! ...
你搞錯了, 黃黑 要的調委會 係調警方 同 林鄭, 你調第二d 可能更反感!

引用:
花園道 station
有外交豁免權
你點查佢呢 ?

引用:

咪講笑啦,剩係想查林議員點解會係元朗站出現都唔會查到,黑衫暴徒示威者背後勢力?你知道查唔到架,所謂的獨立調查委員會只會成為反對派幫暴徒漂白的工具

成件事未完結,如何查。
警方查案都要成件事完結咗才查。這樣才公平公正。莫非ㄧ路查ㄧ路案件重演?唔明D人諗乜

而家廉署查警方,警方查暴動。個委員會如何運作?

應該係監警會調查警察(現有機制),獨立委員會調查反對派,示威者.

現在香港超過八成人贊成成立獨立委員會調查事件真相,警察覺得自己咁可憐,點解唔贊成呀

引用:

成立獨立調查委員會
一切起訴程序就要暫停
你唔係咁都唔知下話
或者遲下都會調查既
不過就要等你班仆街坐晒監先囉

現在大把人都知道下一步,十月一日前,成立獨立調查委員會。田北臣、張仁龍、盛智文也贊承。習主席好快就同意啊!五毛們你地未知道嗎?

【移交逃犯修例】錢大康籲成立「真相委員會」 冀政府勇敢行動重獲市民尊重|852郵報
http://www.post852.com/?p=282462

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]