• 瀏覽: 20,150
  • 回覆: 240
  • 追帖: 1
+12
幫年青人又唔啱,唔通幫你班老嘢咩,咁L仇青唔怪得香港咁亂

以為自己好心, 其實繼續斷送緊年青人既前途...

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-7-31 11:31 發表

又話二百萬人撐
以香港人貪小便宜嘅性格
由朝到晚剩係暴徒幫襯食免費餐
我都愛香港寫張紙有乜所謂,入門口前換件黑衣就唔使俾錢,點解唔去,最多出門口除返件衫

支持....
全跌吉人去食窮佢

人稱渣哥嘅人渣哥,引「螂」入室

以後唔幫親渣哥

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-7-31 11:29 AM 發表
就係呢啲人令到年輕人覺得自己做嘅嘢好啱,害死人
多得呢 d 盲撐呢班黑衣暴徒,最後就係咁既結果
....

附件

20190729_f58a1b20a3a0dff1b68b9qmurtyHxl1L.jpg(26.23 KB)

49A9AE7AD770B82C5AA8C64720B5E07CB5ADE9FF_w600_h400.jpg(59.21 KB)

29_1024.jpg(106.44 KB)

190729_PO_西環衝突1.jpg(71.21 KB)

20190729_e6c8414d7a6d4541bac32Ya1jsAd7b0S.jpg(163.66 KB)

引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2019-7-31 11:33 AM 發表
佢根本間間都無生意,成日話銅鑼灣嗰間點賺錢點好生意,嗰間賺憨居居大陸遊客錢,而家都無乜大陸客,香港人有鬼幫襯佢,德福同東涌嗰2間更加唔使講,都奇怪點解仲開到舖,原來啲舖唔係開嚟賺錢,係收埋人地唔知幾多黑錢。正乞衣夫婦。 ...
錯啦
佢係賺特許經營費 = 許留山果d

加油呀、唔好一陣話冇貨派呀、有200萬+1孩子等你照顧、

引用:
原帖由 eternalfight 於 2019-7-31 11:09 AM 發表
https://ol.mingpao.com/ldy/showbiz/latest/20190730/1564493043776/%E5%AF%AB%E3%80%8C%E6%88%91%E6%84%9B%E9%A6%99%E6%B8%AF%E3%80%8D-%E8%AD%9A%E5%B0%8F%E7%92%B0%E5%85%8D%E8%B2%BB%E8%AB%8B%E6%AD%A3%E7%BE%A ...
希望唔好派十零廿份就話派完啦

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-7-31 11:36 AM 發表
幫年青人又唔啱,唔通幫你班老嘢咩,咁L仇青唔怪得香港咁亂
死能左去啦柒頭,叫班後生去衝,就啱,你條賤狗唔去衝!

生意人最忌攪政治嘢....... 呢位前港姐大嬸個腦真係.......

引用:
原帖由 毋忘69慾火相傳 於 2019-7-31 11:21 AM 發表
你發達啦,一定號召二百萬零幾人來吃免費餐
**本店保留任何最終決定權

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-7-31 11:38 AM 發表
多得呢 d 盲撐呢班黑衣暴徒,最後就係咁既結果
....
點解啲暴徒嘅樣,永遠冇一個正常人樣嘅

引用:
原帖由 willy222 於 2019-7-31 11:36 AM 發表

我都愛香港寫張紙有乜所謂,入門口前換件黑衣就唔使俾錢,點解唔去,最多出門口除返件衫
最好食到執笠
不過咁嘅質素食肆,請我都唔去

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]