• 瀏覽: 2,267
  • 回覆: 17
引用:
原帖由 天佑444 於 2019-7-30 12:06 AM 發表
習先生,
你們可證明給香港人看,
共產黨會令香港人民生活好多些嗎?
采你先傻🤣

引用:
原帖由 天佑444 於 2019-7-30 12:06 AM 發表
習先生,
你們可證明給香港人看,
共產黨會令香港人民生活好多些嗎?
人地睬你都傻, 你自己鐘意響嗰度食又響嗰度痾, 自便啦.

有事求黑警咪得囉, 唔使求埋邪惡嘅中共掛.

共產黨22年前已經接管咗香港,只係實行一國兩制,如果習先生冇本事接管香港,我相信本土暴徒更加絕對一定冇能力管理香港。

引用:
原帖由 天佑444 於 2019-7-30 12:19 AM 發表
有本事直接一國一制來演繹一下好的政治吧

呢個唔係有冇本事問題,係有冇必要嘅問題,不過如果中國喺香港實行一國一制同香港由本土暴徒管治,我會揀一國一制。

引用:
原帖由 天佑444 於 2019-7-30 12:17 AM 發表
有事緊係請正常警員做嘢,
說怎麼求
唔使出糧呀,
警察肚餓咪一樣要求人民呢

嗰D叫公民義務, 係你呢類人最唔識嘅野. 你試吓唔交稅, 監都有得你坐. 相反, 你老闆話炒你就炒你.

你估你真係警察老闆, 柒少陣啦. 打999叫求救, 唔係老闆叫手下做野. 識唔識啊柒碌.

引用:
原帖由 天佑444 於 2019-7-30 12:26 AM 發表
你咪叫7黑警再去打人
睇下需唔需要負責囉,
你去過美國未嫁, 鄉下仔. 你對抗差人死咗都唔知乜事. 係香港D警察先會咁仁慈.

引用:
原帖由 天佑444 於 2019-7-30 12:28 AM 發表
無本事講怎麼,
個個人也可吠兩聲(好似你一樣),
咁就當真有料呀?

無本事係你講啫,你又係吠幾聲,好似你吠得好悽涼囉,因住無處發洩,爆血管喎,小朋友。

青山走犯 同傻佬冇乜好討論 乜嘢都係要自己諗 由佢繼續傻落去啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]