• 瀏覽: 1,373
  • 回覆: 8
香港反對修訂《逃犯條例》的風波未止,國務院新聞辦公室發出記者會預告,指港澳辦新聞發言人楊光及徐露穎,將於香港時間周一(2

全港盺目以待,中共唔好打嘴炮,拿出實際行動來!!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190729/bkn-20190729121937306-0729_00952_001.html

「為免製造廚餘,一係兩餸飯,一係上深圳」

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-7-29 01:59 PM 發表
香港反對修訂《逃犯條例》的風波未止,國務院新聞辦公室發出記者會預告,指港澳辦新聞發言人楊光及徐露穎,將於香港時間周一(2

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190729/photo/bkn-20190729121937306-0729_00952_001_01b.jpg?20190729124303

全港盺目以待,中共唔好打嘴炮,拿出實際行動來!!:smil ...
畀你講中左,又係講左等於無講! 對於出動解放軍連提都唔敢提一下!非常無癮(I mean 對 689 來講)!都係口交部講得比較慷慨激昂!

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2019-7-29 03:19 PM 發表

畀你講中左,又係講左等於無講! 對於出動解放軍連提都唔敢提一下!非常無癮(I mean 對 689 來講)!都係口交部講得比較慷慨激昂! ...
如果出解放軍有用的,一早收左台灣啦。
得唔到民心,收返都冇用。所以唔會硬。
估計中共行軟,民心為主。。。
人總會有一日變老,基本上宜家出現左斷層。
各位有無諗過宜家的學生,年青人 大多數都屬於黃,少部分是中立,藍既基本上無咩。
當10年後,20年後,他們正式成為香港的主人。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-7-29 01:59 PM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190729/photo/bkn-20190729121937306-0729_00952_001_01b.jpg?20190729124303

全港盺目以待,中共唔好打嘴炮,拿出實際行動來!!:smil ...
唔使妄想啦,又係一埸咀炮show

黑金仲唔輸仆街🤣🤣班癈青好快冇錢收!

引用:
原帖由 hkchowsam 於 2019-7-29 03:25 PM 發表

如果出解放軍有用的,一早收左台灣啦。
得唔到民心,收返都冇用。所以唔會硬。
估計中共行軟,民心為主。。。
人總會有一日變老,基本上宜家出現左斷層。
各位有無諗過宜家的學生,年青人 大多數都屬於黃,少部分是中立,藍既基本上無咩。
當10年後,20年後,他們正式成為香港的主人。 ...
只要拉鬼晒班遊行人士,個個判十碌八碌,咁味冇晒黃色囉!直情變成青黃不接添啦!我睇政府依家最緊要搵地起多幾座監獄先啦!捉晒去坐監話唔定唔覺意解決埋房屋問題添喎!

講d野又廢又悶
垃圾

引用:
原帖由 payday 於 2019-7-29 03:39 PM 發表
講d野又廢又悶
垃圾
刁,呢代中共人,禁無吉士既?!令人懷念李鵬!!!