• 瀏覽: 6,436
  • 回覆: 6
+6
引用:
原帖由 BosomFriend 於 2019-7-29 10:37 AM 發表
支持香港警察

https://www.facebook.com/3436161 ... ?type=3&theater
😨

附件

20190801_121933.png(924.14 KB)

引用:
原帖由 BosomFriend 於 2019-8-2 09:31 PM 發表
支持警察
黑警死全家 😨

引用:
原帖由 神級對手 於 2019-8-3 01:44 AM 發表

你同你全家一定死先過黑警多多聲
原來你就係何君堯,你老豆老母死左都要比正義之仕掘墓,你老婆仔女就比白衣人姦埋,你呢D人渣人人得而誅之😎

引用:
原帖由 菊花杰全爆裂 於 2019-10-29 11:17 AM 發表

你條仆街冚家剷死全家加埋所有黃屍。
原來你就係黑警,我會日日咀咒你死全家,絕子絕孫,你全家中伊波拉病毒死,死都要死得痛苦過人  😨

引用:
原帖由 菊花杰全爆裂 於 2019-10-29 05:41 PM 發表

原來你就係死曱甴,我會日日咀咒你死全家,絕子絕孫,你全家中伊波拉病毒死,死都要死得痛苦過人  😨
全港有750萬個義仕,淋病已跪低,哈哈!你嬲都無用 😊

引用:
原帖由 菊花杰全爆裂 於 2019-10-29 07:51 PM 發表

作大有200隻萬曱甴,哈哈我睇最多不過廿三十萬隻,750萬隻曱甴係你呢種單細胞先數到出來,全香港人大部分都憎曱甴憎到暈,阻人返工搵食,破壞公共設施,毆打市民,周圍放火,老人家用唧天橋電梯,死曱甴你地自私自利,好好香港俾你班仆街破壞到體無完膚,仲好意思話有750萬,除咗作大識條毛啊?香港曱甴,時代垃圾。 ...
你夠膽咪去示威現場叫下囉!哈哈,你已經輸了 😎

引用:
原帖由 菊花杰全爆裂 於 2019-10-29 08:44 PM 發表

前兩日先係元朗屌9曱甴
原來早2日係元朗比班義仕打爆條賓周果個就係你,慘😧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]