• 瀏覽: 6,256
  • 回覆: 32
我有看這個,30分鐘太長

引用:
原帖由 montejo 於 2019-7-28 12:55 PM 發表
https://youtu.be/k0U8VJ87cEw

希望大家睇下
覺得最慘係何君堯,變成炮灰,永不番身。咁變相 殺雞儆猴,邊個幫政府出位既議員,黃絲黑勢力係唔會放過佢,會得何君堯咁嘅下場!

引用:
原帖由 隨風的平淡人 於 2019-7-29 06:18 PM 發表

覺得最慘係何君堯,變成炮灰,永不番身。咁變相 殺雞儆猴,邊個幫政府出位既議員,黃絲黑勢力係唔會放過佢,會得何君堯咁嘅下場!
慘?永不翻身?你真系天真。距同犯民議員一樣都系爭取緊政治利益,只不過目前反對派佔了上風。距被人搞完環球時報最top既記者第一時間走來同距做專訪你知道嗎?傻仔。

我看完了,分析得很有道理!

引用:
原帖由 八只猴子 於 2019-7-29 09:20 PM 發表

慘?永不翻身?你真系天真。距同犯民議員一樣都系爭取緊政治利益,只不過目前反對派佔了上風。距被人搞完環球時報最top既記者第一時間走來同距做專訪你知道嗎?傻仔。 ...
所以就一編環球時報專訪,加一些自己幻想,D黃絲就可以徹底地打爛佢office, 攞走佢電腦,仲打爛佢雙親山墳!你真係傻得超級徹底,傻得不可救藥!不好意思,其實回覆D白痴我都覺得自己傻。

明白的人會好明白。不肯去接受的人,永遠都唔明白

引用:
原帖由 隨風的平淡人 於 2019-7-29 06:18 PM 發表

一次過十四億人,噢,係全球二十億華人認識佢,同情佢,絕對係大贏家,只係未派彩,先收一收好應該

引用:
幫左何君堯就真

一直都係咁睇,自已上網睇片,仲要睇多d唔同版本,再自已諗真相
9成香港傳媒都係幫哂一邊,為利益呃9人

引用:
原帖由 條野太粗 於 2019-7-30 07:26 AM 發表
一直都係咁睇,自已上網睇片,仲要睇多d唔同版本,再自已諗真相
9成香港傳媒都係幫哂一邊,為利益呃9人
為利益幫晒一邊?
咁幫那一邊可以利益最大化?

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-7-30 07:01 PM 發表

為利益幫晒一邊?
咁幫那一邊可以利益最大化?
你不如用30 分鐘睇晒先啦

唔好講顏色啦。香港仆街。。呢d蠢人唔好問點解。扮無知。。。看背後莊家大方向  跟他們說不 香港就沒事了。。。總圍繞條例 黑警 打人 果d。。已經唔知自己係圈套入面。。。

引用:
原帖由 混世陰司 於 2019-7-30 07:18 PM 發表
唔好講顏色啦。香港仆街。。呢d蠢人唔好問點解。扮無知。。。看背後莊家大方向  跟他們說不 香港就沒事了。。。總圍繞條例 黑警 打人 果d。。已經唔知自己係圈套入面。。。 ...
以上個 YouTube 已講了香港只係中美角力棋盤中的一粒棋

引用:
原帖由 montejo 於 2019-7-30 07:22 PM 發表

以上個 YouTube 已講了香港只係中美角力棋盤中的一粒棋
其實我沒睇。。只想睇到既人。。唔好再搞落去 比人有機可成。。。到時藍黃黑 個個都pk...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]