• 瀏覽: 3,161
  • 回覆: 24
有份支持香港學生在校園攪反佔中的澳洲學生收到中共死亡恐嚇,決定停用自己社交媒體account,而且不再出席以後有關的抗議活動。校方也配合中共,要他出席紀律委員會。都話左澳洲從來係中國一個省。澳洲遲早會改行中共政治制度。

反送中

戰線繼續,輪到奧克蘭大學中國留學生發揮他們愛國並唾棄西方民主的精神。

今日輪到Monash.遲早中國學生會在全澳所有大學發揚他們的愛國精神。話俾澳洲知我就係唔鍾意澳洲式言論自由。唔好忘記冇中共就冇澳洲。唔係可憐你經濟差,我們會來你們些九流大學?

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-8-6 06:31 PM 發表

簡單
你趕緊拿到外國國籍就好了
快去
等澳洲行中共式政治制度後我就會去拿

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-8-6 07:43 PM 發表
請問乜野係中共政治制度?

由大陸共產黨到澳洲 一黨專政?
一個黨永遠執政,唔使選來選去,政策轉來轉去。行社會信用評分制

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-8-6 11:14 PM 發表
點決定由邊個黨來永遠執政呢?
中共去澳洲成立澳共

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-8-6 11:49 PM 發表
成立左澳共之後, 點樣可以得到永遠執政權?
中共宜家做的野係希望永遠執政。成立澳共後做翻相同既野'

引用:
原帖由 kit05hk 於 2019-7-28 12:02 PM 發表
有份支持香港學生在校園攪反佔中的澳洲學生收到中共死亡恐嚇,決定停用自己社交媒體account,而且不再出席以後有關的抗議活動。校方也配合中共,要他出席紀律委員會。都話左澳洲從來係中國一個省。澳洲遲早會改行中共政治制度。 ...
亂噏當秘笈。危言聳聽。

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-8-7 08:28 AM 發表

亂噏當秘笈。危言聳聽。
他影埋大學紀律委員會發俾他的信放在朋友社交平台。中共也冇否認昆大內地生打人,外交部在記者會話他們行使愛國權利。

'

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]