• 瀏覽: 2,403
  • 回覆: 8
+4
圖片系下邊,醒下啦

新聞來源連結:
https://cn.nytimes.com/policy/

附件

8 (1).jpg(65.08 KB)

8 (1).jpg

8 (2).jpg(62.01 KB)

8 (2).jpg

....最後的下場....,成功移民到海外。

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2019-7-28 12:39 AM 發表
....最後的下場....,成功移民到海外。
要明星級, 經常在傳媒面前發表講話才會有後路的...
一般婁羅休想庇護...
他們只能付出自己前途作代價.. 去為他人作階梯 !

蝦亞伯就叻

想移民 ? 不用找關景紅, 找張超紅吧. 

我可以幫到你. 

引用:
原帖由 kunwang 於 2019-7-28 12:37 AM 發表
圖片系下邊,醒下啦

新聞來源連結:
https://cn.nytimes.com/policy/
既然犯法,而又被捉到,理應接受法律審判。

但身為香港凸手林病,竟然一直龜縮,逃避責任,攪Q死香港!

何君妖,你對仆佳策動元朗恐襲,幾時先肯自首?

附件

14608743_10154465738371422_2956672130650780699_o_AN10v_1200x0_副本.png(605.18 KB)

14608743_10154465738371422_2956672130650780699_o_AN10v_1200x0_副本.png

1563764588_MV-1280w_副本.jpg(111.96 KB)

引用:
原帖由 毛毛毛毛毛 於 2019-7-28 12:43 AM 發表

要明星級, 經常在傳媒面前發表講話才會有後路的...
一般婁羅休想庇護...
他們只能付出自己前途作代價.. 去為他人作階梯 !
所以基佬傑咪搶左瘋仔個咪手位黎做囉,坐完出黎變哂天我估瘋仔到E家仲未接受到

引用:
原帖由 老爺你袋左5豪 於 2019-7-28 12:51 AM 發表

所以基佬傑咪搶左瘋仔個咪手位黎做囉,坐完出黎變哂天我估瘋仔到E家仲未接受到
黃G峰過左氣啦..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]