• 瀏覽: 9,958
  • 回覆: 106
+5
大0樂了

喂, 中聯辦有人臉識別, AI人工智能, 5G技術. 你真係當華為流嫁咩😆,
金主美國佬都忌華為3分啦

自己蒙晒面又話自發又話和平...

白衣人係惡係錯, 都無呢黑衣人咁有組織同咁樣衰....

唔驚,狗官例必輕判

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-26 15:58 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190726/photo/bkn-20190726150705576-0726_00822_001_01b.jpg?20190726154839

參與反修訂《逃犯條例》遊行的部分示威者,於7月21日晚上突襲中聯辦,國徽受辱,警方經過深入調查後,鎖定其中一名涉案人士,O記於今日(26日)中午12時許採取行動,掩至長沙 ...
中伏?

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-7-26 04:09 PM 發表
唔驚,狗官例必輕判
直接返中國審好易判死刑

引用:
原帖由 民主是騙子 於 2019-7-26 16:18 發表

直接返中國審好易判死刑
入去布看勞教三年可以
剝奪政治權終身

引用:
原帖由 wong7fai 於 2019-7-26 04:23 PM 發表

入去布看勞教三年可以
剝奪政治權終身
判死刑快浪費米飯

元朗已經拉了十多個,西環拉得少

學英國佬,罰佢失去公屋戶籍

引用:
原帖由 wayne138 於 2019-7-26 04:25 PM 發表
元朗已經拉了十多個,西環拉得少
元朗人搵藤條 打走班乞衣 十幾人畀人拉咗,
西環 畀人掟雞蛋掟 通渠水掟 油漆 掟磚....... 拉一個。
香港政府 先係最反共嗰個。

應該沒收間公屋 

引用:
原帖由 lam703 於 2019-7-26 04:31 PM 發表
元朗人搵藤條 打走班乞衣 十幾人畀人拉咗,
西環 畀人掟雞蛋掟 通渠水掟 油漆 掟磚....... 拉一個。
香港政府 先係最反共嗰個。
咁你都要明白乞兒人戴晒狗罩頭盔, 又要搵住邊到, 要拉佢地係要啲時間.

反而白衣人光明正大咁打, 而且人地就係住圍村, 唔會閃閃縮縮, 容易拉到人.

13億人民點忍,呢條柒頭應該送中受審

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]