• 瀏覽: 14,588
  • 回覆: 145
+6
引用:
原帖由 大投壼 於 2019-7-25 01:29 PM 發表

點都好,你又唔夠膽去,關你Q 事咩!
@Bmw118i 可能會去

如法非遊行、由得佢入去死

引用:
原帖由 soilvvang 於 2019-7-25 01:37 PM 發表
警察拉人要你教嗎?
我看不到警察有拉黑衣人

引用:
原帖由 bbu2 於 2019-7-25 12:53 PM 發表
民陣副召集人陳皓桓表示,若星期六的「光復元朗」遊行不獲批不反對通知書,警方可以直接拘捕遊行人士,建議遊行人士帶備攝錄鏡頭及計劃離開路線。 陳皓桓出席一個電台節目時表示,若周六的遊行不獲批不反對通知書,警方可以不配合遊行及不分派人手維持秩序,亦可以直接拘捕並以非法集結等罪名控告遊行人士。

.

沙盤推演 ”7.27光復元朗示威遊行”, 結論是邪不能勝正。

...
封元朗,朗屏,天水圍站
要求跨區巴士綫改道不停元朗
的士小巴進入元朗要比警察上車巡邏

除非徒步行入去 否則都無咩可能搞到事

咁撚順攤,好明顯一作出拘捕班暴徒就會立即升級武力。民陣講呢番說話,係想繼續不負責任,一邊煽動群眾,一邊說一D似是而非既說話推卸責任,確實無恥至極

高危地方,估計南邊圍,元朗站至YOHO MALL,屏山鄉委會旁空地,朗屏站至朗屏邨口天橋,元朗警署,元朗圖書館空地

引用:
原帖由 警黑合作打市民 於 2019-7-25 01:23 PM 發表
如果有百萬人參加遊行,差佬是否會拉哂百萬人?
解放軍包尾殺。

引用:
原帖由 野人1 於 2019-7-25 01:20 PM 發表
新界佬被黑警包庇?元朗獨立不準遊行?
新界佬遲D還比政府高價收地起屋,新界人萬歲。

夠膽入村先講喇,最叻咪又係圍警署成班懦夫,花生買定,企定喺村口食花生先

引用:
原帖由 野人1 於 2019-7-25 01:20 PM 發表
你咪直接去圍村遊行囉...

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-7-25 01:34 PM 發表
叫人不上街

為何不叫行兇者投案
只係唔好去元朗

引用:
元朗地區高危,不批准遊行比較合適

不須要出示任何警示,可以隨時開槍

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-7-25 01:26 PM 發表

同意他們香港人是這樣
在回歸前他們香港人也沒有遊行的自由

怎么回歸后忽然要遊行

這起官黑合作絕對擊中犯民的死穴
大快人心
死穴係啲人以為監倉無咁多位,就萬萬聲上街,如果大陸監倉可以用埋,就中咗佢地嘅死穴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]