• 瀏覽: 13,984
  • 回覆: 118
+17
引用:
原帖由 野人1 於 2019-7-25 01:11 PM 發表

新界佬同黑社會一齊又唔講?新界佬又話殺個片甲不留,做乜咁驚人遊行?
所講既新界佬, 先至係真真正正香港既原居民, 果D老豆老母游水生既, 先係外來人, 唔好扮本土唔該

引用:
原帖由 HuiXu0701 於 2019-7-25 11:40 AM 發表
港獨」分子鍾健平擬於本周六舉行所謂的「光復元朗」遊行

【文匯網訊】本網綜合報道,「港獨」分子鍾健平擬於本周六舉行所謂的「光復元朗」遊行,他聲言,是次遊行「並無組織帶領」,自己只是以「元朗居民」身份作為代表申請不反對通知書,其實他的真實身份是「港獨」組織「港人自決、藍色起義」的創始人,他甚至叫囂,即使未獲發「不反對通知書」,也「霸王硬上弓」舉行活動。

http://assets.wenwei ...
我都好想知佢係咪真係元朗人,點解唔去佢屋企門口攪遊行。 港獨眼光復

講毒上腦

引用:
原帖由 無牙大白鯊 於 2019-7-25 11:45 AM 發表
聽說元朗白衣人在搞元朗自治區
驅趕暴徒,自己地區自己救

電視台只報導係一般市民🙄🙄

港獨利用學生做黑心事,提議解放軍捉到港獨之后用藤條大力鞭春

一早估到好快有班柒頭好快會翻炒"港獨"

引用:
原帖由 rabbit13 於 2019-7-25 01:31 PM 發表

笑話一則,藤條已經冇用,起碼用棍……
都有用既,捉住黑衣,慢慢教

戰場相見,用棍好得多,尤其用長棍,專打狗腳

暴徒用加強版雨傘,籐條未必夠揪

班死廢青無家教5屎刀無用
他們父母賤所生的下一代也是賤種垃圾
一班禽獸畜生禍港害民

依家班犯民 "明星" 個個都神憎鬼厭, 焗住本來幕後既要企出黎, 遲下可能要搵幾條 CIA鬼佬上場.

佢地個個好靚仔

引用:
原帖由 fatcrab08 於 2019-7-25 01:46 PM 發表
一早估到好快有班柒頭好快會翻炒"港獨"
成立臨時政府

港人自決叫港獨,港人治港係唔係叫做港獨啊。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]