• 瀏覽: 1,672
  • 回覆: 14
這次反送中有外國勢力就一定,香港內鬼多到你難以想像。但政府如果不作為,今次可能真喺清袋。

新聞睇到成班高官比個差妹記者質到無聲出,喂,你哋喺香港最高管治人員,比D官威喇。難怪D差人比港姦已員,假記者,爛仔黑衣學生兇完都死狗噉樣,因為隨時發完圍之後比老頂賣咗你,唉,今次可能真玩完。

見到林鄭謝曬,睇牌面都輸曬。

引用:
原帖由 六離 於 2019-7-24 07:52 PM 發表
見到林鄭謝曬,睇牌面都輸曬。
香港玩L完.

引用:
原帖由 lam703 於 2019-7-24 07:59 PM 發表

香港玩L完.
初初以為政府以退為進,引蛇出洞,越睇越唔對路。

反客為主立23條啦。 帶走個風向

引用:
原帖由 flowerson 於 2019-7-24 10:11 PM 發表
反客為主立23條啦。 帶走個風向
依家講23條?

香港唔夠亂,想見下「真.暴動」?

引用:
原帖由 caledis 於 2019-7-24 10:26 PM 發表

依家講23條?

香港唔夠亂,想見下「真.暴動」?
依家暴動都唔係假😆林鄭落台前做返件好事。 if we burn you burn with us

引用:
原帖由 flowerson 於 2019-7-24 10:29 PM 發表

依家暴動都唔係假😆林鄭落台前做返件好事。 if we burn you burn with us
我有時都唔知究竟深藍其實同深黃有冇分別,大家都好似係想見老解,真焦土。

香港人反政府反足廿二年,打到政府同警察變晒做跛腳鴨,仲想政府作為,求中六合彩好過啦。

引用:
原帖由 caledis 於 2019-7-24 10:32 PM 發表

我有時都唔知究竟深藍其實同深黃有冇分別,大家都好似係想見老解,真焦土。
名可名非常名。be water 💦

引用:
原帖由 caledis 於 2019-7-24 10:32 PM 發表

想深入D,香港人自已地方,點解要攪壞佢?攪壞咗對邊D人最有利?就喺嗰D有外國身份,但在香港又有工職,又可以收第三方利益嘅人囉。佢哋賺夠就走,你哋就自求多福,特別喺衝得最前班on9小學雞。

引用:
原帖由 六離 於 2019-7-25 01:35 AM 發表

想深入D,香港人自已地方,點解要攪壞佢?攪壞咗對邊D人最有利?就喺嗰D有外國身份,但在香港又有工職,又可以收第三方利益嘅人囉。佢哋賺夠就走,你哋就自求多福,特別喺衝得最前班on9小學雞。 ...
班on9仔,上游唔到就想洗牌,幾時輪得到佢地。去人生精彩幾年先喇。

梁振英可否復出?特區政府管治已失效。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]