• 瀏覽: 2,706
  • 回覆: 25
因為白衣, 藤條, 水喉通等都是撐警集會所鼓吹使用的物品.
所以以後應該禁止舉辦撐警集會.

警察無鬼用
應該早就拉晒啲黑衣暴徒
如果唔係就唔會出現係元朗
仲用市民做人肉盾牌咁無品
所以還是支持先捉走黑衣暴徒

引用:
原帖由 路人三大天干 於 2019-7-24 04:37 AM 發表
警察無鬼用
應該早就拉晒啲黑衣暴徒
如果唔係就唔會出現係元朗
仲用市民做人肉盾牌咁無品
所以還是支持先捉走黑衣暴徒
UP乜?

引用:
原帖由 鄉英機 於 2019-7-24 04:29 AM 發表
你冇去過撐警集會就唔好亂UP, 整個撐警集會都充滿和平理性及正能量, 除了林卓狗出現撩交打那一刻, 全程都在鼓勵警察繼續為市民服務。
這些集會應該多啲舉辦, 讓警隊不至陷在孤軍作戰的狀態中。
始終他們要獨力面對 暴徒衰屍, 警監會, 毒媒, 教棍和政棍的狂攻猛打, 士氣好容易被擊沉。

沒有反修例遊行,就不會有元朗傷人事件

引用:
原帖由 鄉英機 於 2019-7-24 04:29 AM 發表
如果沒有暴徒衝突立法會就唔會有之後一連串既暴力事件

不如以後禁止埋香港人外遊?咁咪一定唔會有逃犯囉

沒有泛民就無暴動,無黑衣人,無衝突,樓主,請唔好本未倒置

引用:
沒有自由閪, 沒有撐警集會

引用:
好明顯呢個撐警集會、暗示手法、E家白衣軍!攪元朗獨立
支持呢個集會人士、阿爺一定同你地算帳

反共鄉紳、不得好死

冇乞兒專登吹雞入去元朗送頭就不會有人受傷。

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-7-24 10:31 AM 發表

你冇去過撐警集會就唔好亂UP, 整個撐警集會都充滿和平理性及正能量, 除了林卓狗出現撩交打那一刻, 全程都在鼓勵警察繼續為市民服務。
這些集會應該多啲舉辦, 讓警隊不至陷在孤軍作戰的狀態中。
始終他們要獨力面對 暴徒衰屍, 警監會, 毒媒, 教棍和政棍的狂攻猛打, 士氣好容易被擊沉。 ...
白衣, 藤條, 水喉通等都是撐警集會所鼓吹使用的物品, 是不能否認的事實.

引用:
原帖由 死夜惡 於 2019-8-4 01:43 AM 發表

白衣, 藤條, 水喉通等都是撐警集會所鼓吹使用的物品, 是不能否認的事實.
你有出席撐警集會嗎?
你歪曲事實都搵錯對象, 我全程都在撐警集會沒有人提過以上字眼。
只是有廣播提大家: 不會有錢派.... 如果有人派錢要立舉報, 那些是乞衣暴徒冒充的。
白衣, 藤條, 水喉通等都是元朗人聽到有消息話:朱老千會帶乞衣去掘元朗人的祖墳, 元朗人才自發組織自衞隊去自保, 又被乞衣暴徒混入加料, 乞衣完事後在某處換衫都被人拍攝下來了。
https://www.youtube.com/watch?v=Zvlc0kmq7-s

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]