• 瀏覽: 35,077
  • 回覆: 127
  • 追帖: 1
+19
生嘅人你唔幫,幫個死人.......
老屈當食忽得!
多行不義必自斃!回頭是岸!

引用:
原帖由 susanhoho 於 23/7/2019 05:30 PM 發表
歡迎師兄提供林雀廷祖墳位置圖
你親眼睇到佢做?

引用:
原帖由 susanhoho 於 2019-7-23 04:56 PM 發表
政見不同可和平論理,再唔服可以隻抽。何至於掘人家墳?
林雀廷班黑衣黨必遭天譴,發夢丶發夢丶發夢一定見何生母親問候!
林議員一定唔繫石頭隙嘣出黎嘅,睇怕好快見到遷墳啟事。

...
係何「執葉」劣師請黑社會做野無錢俾,人地先掘佢老豆老母墳頭架

何「執葉」劣師肯和平理論同隻抽就唔使請黑社會恐襲元朗啦!呢d叫害人終害己

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-7-25 09:59 AM 發表

係何「執葉」劣師請黑社會做野無錢俾,人地先掘佢老豆老母墳頭架

何「執葉」劣師肯和平理論同隻抽就唔使請黑社會恐襲元朗啦!呢d叫害人終害己 ...
香討講道理,只會 激死你!

引用:
原帖由 ZH-BOY 於 2019-7-25 01:16 PM 發表

香討講道理,只會 激死你!
都係,班「愛國人士」根本係唔正常

引用:
原帖由 rrt202 於 2019-7-24 07:39 AM 發表

暴徒死全家
兼夾死無葬身之地

引用:
原帖由 susanhoho 於 2019-7-23 04:56 PM 發表
林雀廷班黑衣黨必遭天譴,發夢丶發夢丶發夢一定見何生母親問候!

9964407 9964408 ...
林雀廷?禁睇起佢

唔好以為寫林雀廷就冇事 有權吿你誹謗咖

掘墳墓者一定絕孑絕孫,全家必行惡運。

引用:
原帖由 林太來 於 2019-7-25 02:31 PM 發表
唔好以為寫林雀廷就冇事 有權吿你誹謗咖
唔怕卦, 丁蟹作為律師擺明恐嚇人都無事....

引用:
原帖由 susanhoho 於 23-7-2019 16:56 發表

9964407 9964408 ...
真係好笑,無熟人帶會識路
你估圍村同屋村一樣可以自出自入咩
陌生人入村,無俾野狗追住咬已經偷笑

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]