• 瀏覽: 32,905
  • 回覆: 354
  • 追帖: 1
+17

【元朗黑夜】肥媽爆喊, 同警方割席, 強調自己並非撐警,  呼籲林鄭解決

https://hk.celebrity.yahoo.com/元 ... 林鄭解決-043048350.html

美國警察係直接射殺,請問毒果唔係唔知美國係最自由民主國家仲係先峯,香港警察對暴力者難道仲要愛惜比佢暴徒打死先對得住屋企人嗎?

暴徒有盾牌都中
只可以講柒

吊, 有事咪又打要999.......

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-7-23 04:08 PM 發表
暴徒有盾牌都中

只可以講柒
頭盔先岩

現在可正正式式叫黑警了

年輕人,社會由民眾組成,走罷啦,
黑政府已無得救了

請各位阿 sir 下次開槍射暴民龜頭,以回應犯民許智峯議員要求唔射頭

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-7-23 04:05 PM 發表
美國警察係直接射殺,請問毒果唔係唔知美國係最自由民主國家仲係先峯,香港警察對暴力者難道仲要愛惜比佢暴徒打死先對得住屋企人嗎?
ching唔好喧染暴力,令到梁瓜傑要同公眾交代

"更向示威者發射多枚懷疑橡膠子彈或布袋彈,有義務急救員救治一名頭部中槍的示威者,懷疑他被橡膠子彈...橡膠子彈所傷"
有冇爆頭相睇下?到時出咗醫院叫醫生開張醫生紙放上嚟睇睇
到底係頭顱,手指頭,腳趾頭,膝頭定係龜頭中槍?!

一陣好似大肚婆變大肚腩就唔好啦,比人恥笑嫁

呢篇遺作相當精彩
可惜瓜咗

引用:
原帖由 launch_date 於 2019-7-23 04:11 PM 發表
現在可正正式式叫黑警了

黑政府已無得救了
一路好走,唔送

屌,香港警察好日都唔燒下槍有撚咁好槍法咩,似係暴徙義和團上身用頭擋子彈多D 

引用:
原帖由 launch_date 於 2019-7-23 04:11 PM 發表
現在可正正式式叫黑警了

黑政府已無得救了
咁有事唔好搵差佬lor
今星期call齊人元朗........記住唔能好報警wor

直接射殺好過啦,呢種垃圾留黎危害社會。

引用:
原帖由 CHEEK 於 2019-7-23 04:03 PM 發表
【元朗黑夜】肥媽爆喊, 同警方割席, 強調自己並非撐警,  呼籲林鄭解決

https://hk.celebrity.yahoo.com/%E5%85%83%E6%9C%97%E9%BB%91%E5%A4%9C-%E8%82%A5%E5%AA%BD%E7%88%86%E5%96%8A%E5%90%8C%E8%AD%A6%E6%96%B9%E5%89%B2%E5%B8%AD%E5% ...
好假的偽人

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右