• 瀏覽: 111,133
  • 回覆: 813
  • 追帖: 4
+123
引用:
原帖由 你吹我唔硬 於 2019-7-23 00:35 發表 
https://apps.facebook.com/Neighb ... eos/392748331336127/
嗱,危機演員又出現啦!
聲淚俱下咖!
條片Title叫中學生,但佢口述內容又矛盾…佢話"成個中學生涯喺元朗" 咋喎!

佢話見到成地血,大肚婆細路都打,應該係take撚咗嘢嘅幻覺🤣🤣🤣

佢仲話話元朗放牛喎🤭
佢真係好鍾意元朗喎…佢話🤭
又話會騎牛返學喎!笑咗
有冇人識呢條超齡中學生啊?

https://www.facebook.com/412058519003625/posts/1073516109524526/

民建聯,黑社會。
黑社會,民建聯。

又要撩又唔撚夠人地打。輸撚左又到呢樣果樣。人地打鳩你預左。怕比人拉就唔好出來。元朗區好野💪🏻

支持

講打,連登仔點夠陀地嚟吖!

假孕婦 假記者 真暴徒

毒果報導

引用:
原帖由 萬能藍色的水管 於 2019-7-22 11:32 PM 發表

議員都敢打,即是已經當政府及警察完全無到。

見片段有個肥白衣人拉開個闡幫同伴入地鐵打人,警方可能可以由呢度開始尋人拉人。
一早已經無政府狀態。你看今天班黑衣暴徒,去何生辦事處攪破壞咪一樣,昨晚中、上環擲𥖁放火唔計?

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-22 11:14 PM 發表
昨晚血洗元朗事件中,參與行兇的白衣暴徒多達800人,他們主要來自14K、和勝和、水房(和安樂)3大黑幫,還有一批元朗和屯門的鄉紳,動手前有人向黑幫成員聲稱是「阿爺吹雞」,所以不斷提醒各人「精神啲」;有人激動失控到大叫「愛黨愛國」。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190722/720pix/1563804600_a28c.jpg
...
唔知肥媽有咩表示??

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-22 11:20 PM 發表
連登仔真係周圍都有,起底能力真強,好擔心打人個班黑社會同佢地家人,天祐佢地
你淡定啦!講打講殺! 連登仔行埋一邊, 好似大人同細路仔打冇分別!

引用:
原帖由 萬能藍色的水管 於 2019-7-22 11:32 PM 發表

議員都敢打,即是已經當政府及警察完全無到。

見片段有個肥白衣人拉開個闡幫同伴入地鐵打人,警方可能可以由呢度開始尋人拉人。
我見過暴徒跳入地鐵唔比錢 又阻地鐵開 又埞磚 又汽油彈 咁應該點?

引用:
原帖由 萬能藍色的水管 於 2019-7-22 11:35 PM 發表

前一日叫人支持警察穿白衣去集會,下一日就成班白衣人出來打人。

建制派造勢大會真係多得佢地唔少,今年票一定少之又少,市民無人敢投佢地。

再加上何君堯果幾句,民建聯/泛左唔同佢割席,議席數目真係芨芨可危。 ...
你擔心巫婆、三白眼、人妖好過

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-7-22 11:25 PM 發表
藤條恐襲喎!
黑衣肺青暴徒唔驚咩?
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
打撚到個背脊好似刮痧咁! 陰公豬! 返去叫阿媽呵返啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]