• 瀏覽: 86,292
  • 回覆: 390
  • 追帖: 12
+23
原來乜都係記者狗老作,究竟琴晚元朗單嘢真定假?

附件

D36CC0D0-FD9B-4674-827A-09D1027D3CB3.jpeg(213.63 KB)

IMG_8313.JPG(232.19 KB)

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2019-7-22 09:35 PM 發表
第一張圖笑咗第二張唔係好明😅

第一個臭化西都幾好戲.我都比佢呃撚左!

個四眼婆話個仔被人打,
我覺得佢喺道做緊話劇咁,
D戲屎到無輪!

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2019-7-22 09:46 PM 發表
第一個臭化西都幾好戲.我都比佢呃撚左!
又有鬼頭導演

附件

2CE5C8B5-EC03-4990-AA3F-5C9CE9EF8396.jpeg(165.47 KB)

D毒媒真的賤,不停作假新聞!

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2019-7-22 09:35 PM 發表
師兄好嘢, 個女人好似做善終服務, 佢出席個panel 係長者服務計劃未來發展事務委員會, 十分吻合. 個樣包括眉、下巴, 鼻, 耳外側都好似, 咁都俾你搵到, 唔怪得你叫reporterdog啦.

睇新聞都覺有啲浮誇 .... 

各位觀眾 最佳女主角

中曬毒咁樣
班傻仔走去衝

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2019-7-22 10:13 PM 發表

又有鬼頭導演
就係呢D大陸撚,攪亂香港

最差就是不公平既傳媒

嗱,危機演員又出現啦!
聲淚俱下咖!
條片Title叫中學生,但佢口述內容又矛盾…佢話"成個中學生涯喺元朗" 咋喎!

佢話見到成地血,大肚婆細路都打,應該係take撚咗嘢嘅幻覺🤣🤣🤣

最撚離譜係………
佢仲話話元朗放牛喎🤭
佢真係好鍾意元朗喎…佢話🤭
又話會騎牛返學喎!笑撚咗囉😂😂😂
有冇人識呢條超齡中學生啊?
睇片

https://www.facebook.com/412058519003625/posts/1073516109524526/

點篤爆?吾明

主題標籤 #林卓廷
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]