• 瀏覽: 21,282
  • 回覆: 168
  • 追帖: 2
+37
醫管局話無收到個案,如果醫管局要隱瞞,班泛民一定屌到上天,如果大肚婆遇襲基本上無可能唔去醫院check,推理來講即系跟本無大肚婆遇襲,或只是有人扮大肚婆而已,因為片段所見,個大肚婆唔知基於咩原因自己衝上去被人打的,有腦的都知準媽咪系高跟鞋都唔著,呢d場面仲要衝入去裡面做咩,邏輯上講唔通

最好的例子就是,民主,自由的台灣居然容不下提倡''民主自由''的蘋果日報,而沒有普選,獨裁的中國香港却任由其繼續興風作浪
美國是甚麼?不就是世界上最大的騙子,攞住個"民主,自由"的神主牌去指控別人行騙而已.

引用:
原帖由 kevinfox 於 2019-7-22 09:22 PM 發表
我未見過大肚婆會著呢d鞋

引用:
原帖由 kevinfox 於 2019-7-22 09:16 PM 發表
醫管局話無收到個案,如果醫管局要隱瞞,班泛民一定屌到上天,如果大肚婆遇襲基本上無可能唔去醫院check,推理來講即系跟本無大肚婆遇襲,或只是有人扮大肚婆而已,因為片段所見,個大肚婆唔知基於咩原因自己衝上去被人打的,有腦的都知準媽咪系高跟鞋都唔著,呢d場面仲要衝入去裡面做咩,邏輯上講唔通 ...
人地肥 又話人 孕婦⋯

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2019-7-22 09:25 PM 發表

人地肥 又話人 孕婦⋯
幾樣邏輯上都講唔通

大肚仲着透視裝???

發姣

引用:
原帖由 69780501 於 2019-7-22 09:38 PM 發表
大肚仲着透視裝???
呢樣都唔出奇,天氣熱ma,不過一定唔會著呢種鞋,同埋當時咁危險衝埋去做咩?最出奇系醫管局無個案,最可靠應該搵返當時的救護員出來做證

引用:
原帖由 kevinfox 於 2019-7-22 09:40 PM 發表

呢樣都唔出奇,天氣熱ma,不過一定唔會著呢種鞋,同埋當時咁危險衝埋去做咩?最出奇系醫管局無個案,最可靠應該搵返當時的救護員出來做證
熱可以着深色、鮮色,唔使白色透明咁姣卦

引用:
原帖由 69780501 於 2019-7-22 09:45 PM 發表

熱可以着深色、鮮色,唔使白色透明咁姣卦
我真系見過,大肚婆好似無咁care呢d野,夏天著到bra 都見晒,就好似喂人奶咁,有左bb就無咁care,但會好小心個肚,唔好話打鬥場面,推撞場面都立即會走,尖頭鞋一定唔著,因為好影尾龍骨,同埋都承受唔到

有腦的都知準媽咪系高跟鞋都唔著

引用:
原帖由 kevinfox 於 2019-7-22 09:16 PM 發表
醫管局話無收到個案,如果醫管局要隱瞞,班泛民一定屌到上天,如果大肚婆遇襲基本上無可能唔去醫院check,推理來講即系跟本無大肚婆遇襲,或只是有人扮大肚婆而已,因為片段所見,個大肚婆唔知基於咩原因自己衝上去被人打的,有腦的都知準媽咪系高跟鞋都唔著,呢d場面仲要衝入去裡面做咩,邏輯上講唔通 ...
呢個係傳說中既大肚婆?   https://applink.discuss.com.hk/WKzGiTF2wY

大肚腩大媽就有個

引用:
原帖由 yleric 於 2019-7-22 09:54 PM 發表
有腦的都知準媽咪系高跟鞋都唔著
個晚睇到著高跟鞋的大肚婆已經覺得怪怪地,今日睇埋佢衝埋去仲唔合理

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]