• 瀏覽: 61,712
  • 回覆: 382
  • 追帖: 2
+25
引用:
原帖由 kwk888 於 2019-7-22 07:46 PM 發表
昨晚黑衫暴徒入元朗 辱罵挑釁和噴水 街坊自衛還擊
呢電視冇得睇果下死!!

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-22 06:48 PM 發表
全城憤怒,但無用,一個人都不能拉,教育嚟㗎嘛
之前打警察、破壞立法院、警腫D暴民呢?

元朗不代表全城

引用:
原帖由 英超專科 於 22/7/2019 06:40 PM 發表
昨晚﹙21日﹚元朗發生大批白衣人以木棍、鐵通、藤條等武器無差別襲擊市民事件。網上流傳消息指鄉黑今午再度在元朗瘋狂施襲市民,甚至有刀手開殺戒。今日中午過後,元朗市面情況開始緊張,市中心主要三條街道,包括俗稱大馬路的青山公路、教育路及安寧路,大部份店舖都拉閘關門,食肆停業大半天,不少提早下班的市民更趕到...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
其實今日聽到有一人危殆,個心都有啲唔舒服,始終大家都係香港人,而且班學生只不過係俾人利用,唔需要咁重手,人心肉造,需然我地大家係網上平台發表意見,大家鬥鬥咀,但都冇傷害到其他人,希望嗰位人兄吉人天相🙏
希望大家用選票趕走打住民主旗號、公民抗命嗰啲政黨、漢奸,還我一個和平繁榮的香港。

仆街連登仔唔死冇撚用!

泛民示威者是否打算攻擊圍村?

元朗現在人人自危,多得你何妖

警黑合作空前成功!打倒暴徒!

樓主展示咩叫本末倒置

引用:
原帖由 wsp 於 2019-7-22 07:26 PM 發表

其實入佢幾條罪
封呢個垃圾網唔會太難
點解唔做呢件事?
唔通有後著?
對大數據有幫助的。

差佬如同廢人

引用:
原帖由 愛心大使 於 2019-7-22 07:49 PM 發表

你用下腦啦,條街佢地買起左架,真係人講你班傻人又會跟住講先好笑
你呢番廢話, 同個班光復乜乜既濕鳩講啦!
知你無用腦, 明白既.
建議你笑既時候, 照照鏡.

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2019-7-22 06:43 PM 發表
無人走入元朗搞事, 就唔會有班著白衫既暴徒出現.
邊班柒頭走入完朗搞事? 上星期有人現場直播有得睇.
白衣點可以叫暴徒?佢地無出外搞事,亦沒有對區內居民 滋擾,正苦無力平亂……😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]