• 瀏覽: 3,387
  • 回覆: 17
+3
【本報訊】修例風波引起的示威遊行以至警民衝突已持續超過一個月以上,而蒙面示威者的衝擊亦見愈來愈純熟,見警方在金鐘灣仔一帶屯重兵,就看準時機轉移至西環的中聯辦施以突襲,甫知警方清場在即,又懂得即時向中上環方向分散撤退。示威者昨晚竟夜「反轉」中、西環,惟卻始終未有人膽敢觸碰有軍人持槍駐守的中環駐港解放軍軍營。

獨家記者昨晚影到!!!
當時究竟是否解放軍ready出擊????
昨晚班示威者攪中聯辦之後幾分鐘,
有記者獨家影到中環駐港解放軍軍營即時有軍車+軍人馬上好像有所行動的獨家圖片!

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20190722/00176_006.html

附件

lokjhg.JPG(44.58 KB)

kjgfc.JPG(16.42 KB)

唔要呢d

引用:
原帖由 SAM1628 於 2019-7-22 04:59 PM 發表
強烈要求,以實彈射擊黑暴徒
一出就唔係講笑

個啲為左利益泯滅人性嘅人聽住
If we burn, you burn with us
大家一齊唔好過
光復香港!時代革命!

引用:
原帖由 fungking911 於 22/7/2019 17:41 發表
大家一齊唔好過
光復香港!時代革命!
你去連登講

東方又嚇鬼

引用:
原帖由 fungking911 於 2019-7-22 05:41 PM 發表
大家一齊唔好過
光復香港!時代革命!
你條垃圾,攪亂香港。

https://www.cup.com.hk/2016/07/07/saddam-hussein-statue-toppled/

平時無留意啫

引用:
原帖由 spy9090 於 2019-7-22 16:48 發表
【本報訊】修例風波引起的示威遊行以至警民衝突已持續超過一個月以上,而蒙面示威者的衝擊亦見愈來愈純熟,見警方在金鐘灣仔一帶屯重兵,就看準時機轉移至西環的中聯辦施以突襲,甫知警方清場在即,又懂得即時向中上環方向分散撤退。示威者昨晚竟夜「反轉」中、西環,惟卻始終未有人膽敢觸碰有軍人持槍駐守的中環駐港解放軍軍營。

獨家記者昨晚影到!!!
當時究竟是否解放軍ready出擊???? ...
出親就會拉在傳媒講過嘢個班人去軍事法庭審訊。

挑,夠薑入元朗

支持解放軍殺死CIA,還香港一片安寧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]