• 瀏覽: 13,965
  • 回覆: 82
+6
個元朗指揮官 話警察擔心人身安全 所以唔理班暴徒 仲要放人走 合作無間
而家香港兩班暴徒 黑衣 白衣 全部都要拉
包括何君堯呢條黑幫叔父

引用:
原帖由 _👻_ 於 2019-7-22 03:10 PM 發表
個元朗指揮官 話警察擔心人身安全 所以唔理班暴徒  仲要放人走 合作無間
包括何君堯呢條黑幫叔父
仲有石鏡泉

引用:
原帖由 _👻_ 於 2019-7-22 03:10 PM 發表
個元朗指揮官 話警察擔心人身安全 所以唔理班暴徒  仲要放人走 合作無間
包括何君堯呢條黑幫叔父
梁家傑係暴力之父,楊岳橋係留案底之父.

附件

20180615_7f285742891112eef1bdKS5H2QzPlgjo.jpg(26.3 KB)

20190722_1a95dcc31310e6b592ccwXLsPhsptc7h.jpg(21.05 KB)

警力去晒港島應付黑衣人衝擊你估警察唔怕被咬斷手指重演咩

我就覺得昨晚上環人多好多,暴力好多。元朗根本係兩派政見不合大打出手姐。上環這頭叛國罪喔。又防火又掟磚,敲擊雜物恐嚇警察喔。

林鄭月娥就只識譴責,其他咩都唔識做

人間慘事黃狗向阿sir 呀救命

點知d白衫人係咪黃絲暴徒⋯⋯ 佢地有鐡通、炸藥,又有犯民政掍同律棍撐腰,香港警察邊夠膽過去? 梗係睇定d先

引用:
原帖由 商界永恆的廁紙 於 2019-7-22 04:03 PM 發表
有時梗係叫警察

如果冇事,梗係屌老母同叫黑警

呢啲就係黃絲精神

遲些幾佰萬人出來打曱甴蝗屍,

林鄭真係太軟,太廢

一人一信要求中國直接管轄,香港無人才

引用:
原帖由 商界永恆的廁紙 於 2019-7-22 04:03 PM 發表
呢啲廢人唔死無用,對住白衫義士就死晒狗,對住警察就惡過癲狗。欺善怕惡正契弟

主題標籤 #何君堯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]