• 瀏覽: 48,434
  • 回覆: 387
+50
引用:
原帖由 o12345o 於 2019-7-22 10:44 發表

吹大D
佢地想自組軍隊...買晒軍火準備了...

一句講晒
巿民被打=警察垃圾

強烈支持白武士打死這賤狗

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-7-22 10:42 AM 發表
再玩大d
元朗所有店舖冇運行
睇下點。我就唔撚信喇。

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-7-22 10:42 AM 發表
再玩大d
元朗所有店舖冇運行
咁咪要好驚!!?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-7-22 10:43 AM 發表
只說了一句「嘩,真係有咁多白衫」後,便有白衣人向他湧上,並被人打了一拳。

我覺得唔只一句lor
夏天3x度著黑3先on 9...…….著白衫好正常 ...
班撚樣每次衰咗實扮可憐扮無辜

上面不斷話黑衣人去元朗搞事在先既人:

係林卓廷向白衫人射水之前,無事無幹點點會無啦啦有班手持武器既白衣人出現?林卓廷根本唔係第一批係元朗比人打既市民,早事件廣傳之前已經有人係Telegram報導事件,議員係收到消息先趕去幫手。你覺得有人會無啦啦由上環去元朗“示威”好得閑?事實上,係上環單野差唔多散場之時,警察係無預警既情況下對示威者連開好多槍,而元朗果邊已經開始有白衣人聚集同做野。所以講兩件事講為同一件事實屬不確。亦好易鄰人聯想到有人刻意掩蓋上環警察處事手法之不公。

其實講到尾,用暴力唔一定岩,用暴力亂咁打無辜市民更加唔岩。香討人不斷話人黃絲廢青亂港,但有無人諗過其實點解會一直社會撕裂到咁樣?其實始作俑者都係政府。唔通大家覺得政府咁樣做野同回應市民好岩?香港法治何在?

貨van司機都比人打,車都爛埋,無人題無人理

班暴徒果然唔見棺材唔流眼淚

引用:
原帖由 山中高人 於 2019-7-22 11:39 AM 發表

真正夠膽就成立新政府
遲D係病房入面可以自己任成立

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]