• 瀏覽: 155,764
  • 回覆: 492
  • 追帖: 13
+901
引用:
原帖由 ckylwl2009 於 2019-9-3 12:39 AM 發表

http://www.bilibili.com/video/av42501662?share_medium=android&share_source=copy_link&bbid=CA145AA2-E40C-4FB4-9D42-852A0E6FCEAE12214infoc&ts=1567442293154

麻煩曬,如果你講嘅呢樣嘢有辦法download到呢個長三粒鐘嘅演唱會,我即刻 ...
Yan, 我真係download到喎, 唔係講笑~
唔駛一個鐘就搞掂,睇以下:

係個檔案 1.01 GB, 片長 3小時0分40秒。

引用:
原帖由 ckylwl2009 於 2019-9-3 12:39 AM 發表
http://www.bilibili.com/video/av42501662?share_medium=android&share_source=copy_link&bbid=CA145AA2-E40C-4FB4-9D42-852A0E6FCEAE12214infoc&ts=1567442293154

麻煩曬,如果你講嘅呢樣嘢有辦法download到呢個長三粒鐘嘅演唱會,我即刻 ...
Internet Download Manager:
http://www.carrotchou.blog/59.html

入去跟指示做。
我都係用「下載管理工具 IDM v6.35 Build 1 破解版」。

引用:
原帖由 ckylwl2009 於 2019-9-3 11:38 PM 發表
好的好的 咁唔知道呢啲又得唔得呢
好似話要用咩油候插件 但因為驚搞死我個account 所以唔敢試

https://pan.baidu.com/s/1RE0FborOPq7HrCjCYN1sqA#/
哦~
呢個係百度網盤, 要有account先可以下載 (我有)~
我幫你download, 搞掂之後我用第二條link畀你自己download~
或者聽日再覆你~

引用:
原帖由 ckylwl2009 於 2019-9-4 12:31 AM 發表
唔使,我因為被限速,所以先至諗呢啲方法
哦~
原來你有限速~

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-9-4 06:15 AM 發表
咪就係
宜家啲「曱甴」要嘅係⋯⋯
共產
文革
紅衛兵
批鬥
四處破壞

最終要香港變成「人治」
反對就立即「用人去圍你」
打到你屈服
...
係喎~
我發現左好幾年~
而家反對共產黨果班人其實就係最想共產的人~
佢地唔抵得社會唔公平 (其實咩制度都係唔公平) 就諗住要搞啲有權有錢的人~
呢啲就係叫諷刺~

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-9-4 12:55 PM 發表
佔中 = 平反 64
反送中 = 平反文革,紅衛兵

想打倒敵人,點知敵人毫髪無損之餘,仲搞到自己成身屎、成身血、臭名遠播。
真係人類歷史上第一膠。
...
多謝哂犯民同大妖停呢班契弟囉~

引用:
原帖由 ckylwl2009 於 2019-9-4 12:52 AM 發表
係呀 結果要買超級會員
我唔係超級會員, 所以要慢慢download。但都可以接受。

柯南果69個files而家都已經下載啦 (但當中有重覆的)。
駛唔駛link番畀你?
你download完我可以delete番~

引用:
原帖由 ckylwl2009 於 2019-9-4 04:42 PM 發表

哎呀, 其實我都只係隨便copy條link畀你知係咩,我唔係話想download柯南㗎,你可以delete曬佢
我被限速最惡劣嘅速度係9kb/s啊
哦~ OK
非會員有限速, 但未至於 9kb/s 咁過份的~
相信係有啲檔案的seed唔夠 (好似BT咁) 所以慢啲~

引用:
原帖由 ckylwl2009 於 2019-9-4 06:50 PM 發表
可能因為我經常性download嘢啦
之前的速度一下子就冇曬,限速呢種做法只係想逼人買超級會員賺錢啫,大陸人都係咁鬧百度㗎
不過講真, 用百度網盤可以download好多戲~
而且 ed2k, magnet 都support~
其實比迅雷快~
(但迅雷的好處係唔駛有帳戶, 但啲 seed 就download得慢啲~)

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-9-4 07:31 PM 發表

其實整件事已經變咗質,我早已講過,即使政府撤回逃犯條例,佢哋一樣會繼續搞事。

果然比我講中咗,民陣基佬杰同埋班曱甴大學生已經回應咗,講明話唔收貨,係會繼續抗爭。 ...
選舉臨近, 如果呢班友仲得寸進尺, 有可能區選會敗仗~
我覺得而家講撤回都係故意製造一個時機:
  • 為70週年國慶降溫反對派的聲音, 否則外國元首嘉賓個個都問習主席關於香港就會好尷尬
  • 政府已讓步, 如果仲有人搞事, 更多支持會果斷拉人, 尋晚入巴士拉人做得好
  • 選舉在即, 要為建制派做好輿論

我最擔心的(多數會成真)就係拉唔哂班契弟~
例如打爛港鐵同紅隧口設施果啲暴民, 好大機會捉唔到~
拉司機落車綁手綁腳果啲乞衣人, 好大機會捉唔到~

頭先見到城大國內生破壞民主女神像, 被學生要求賠$25000。
我心諗, 你班廢青鋸電柱, 噴黑立法會, 噴牆, 噴鏡頭, 撬磚, 拆欄杆, 你地會賠幾多先, 多數係$0。
因為捉唔到人。
又有搶犯的情況出現, 第一晚係新城市廣場 (咬甩手指果晚) 就明顯有搶犯。

呢班目無法紀搞到天怒人怨狗吠貓叫的口罩黨大部份都可以逃出法網, 此為失望之一。
實施群眾壓力, 無限放大民權, 令年青人以為人多就大哂, 教壞細路, 對將來有深遠影響, 此為失望之二。

引用:
原帖由 1000day 於 2019-9-4 08:39 PM 發表
四個17至22歲被告一個是學生,其他三人無業流氓?又話曱甴暴徙學識高?

女被告有把鎚用來做什麼工種 ...
我特別憎果啲女暴徒~
恃住自己係女人, 被人拉果陣又屈人非禮, 又屈人蝦女仔, 吸引到成堆年燈仔衝埋去圍警察搶犯~
又搞輿論戰, 又搵女權分子出黎搞事~
搞黎搞去, 心水清都知呢啲女仔係無恥無賴~

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-9-4 09:17 PM 發表

其實一單還一單
有人鋸柱 就拉人 後民事索償
天公地義
但絕不能把這事放在城大身上
國內生把人東西毀
要求賠償 合情合理架
呢個就係拉唔拉到人的分別囉~
正如之前中國人係美國大使館噴漆即刻坐監~
而家噴國旗國徽的人就可以延後判~

https://hk.news.yahoo.com/聖安當女書院 ... 反評分制-010300965.html

操行分不嬲都有GA啦~
班學生心虛之嘛~
你唔同立場唔代表你操行唔好, 你行為態度不當才是操行不好嘛~
我都唔明點解反對派的人的邏輯都唔係講道理的~
一直話被人屈, 但自己係度屈人~
一直話人地濫用暴力, 但自己先係亂打人果個~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]