• 瀏覽: 126,495
  • 回覆: 5,136
  • 追帖: 19
本主題由 YanNessIsMe 於 2019-9-4 10:31 PM 解除置頂
引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-7-22 01:41 PM 發表

因孕婦著白衫,
黑衣人連大肚婆都唔放過!

昨日我有事忙到夜晚,開電視才知有大激鬥.這張相真定假?見對鞋不似大肚婆著的..
今日新聞版勁多違規,幫手移帖移到手軟..

柳絮已將春色去
海棠應恨我來遲
熱賣及精選
打人就一定錯。ok
打警察時,警察還手,你話錯
你哋人多圍警察局,你話對
你哋打爛立法局,警察撤退,你話警察錯
你哋和平示威,最後去中聯辦搞事,你話對
元朗鄉親自保,你話人哋黑社會,是錯
上水,旺角,發出反對聲音,被打,你們說對
掟汽油彈,街頭縱火,你說是抗爭,你說對
侮辱中國,噴漆支那人,你們說對
你們說手無寸鐵,已經是一個大話
警察有人終身殘廢,已經是一個事實
將官員警察個人資料公開,你們說對
為什麼對的必須在你們那邊
為什麼錯的總是在守護的那一邊
你們把挑撥離間說得像道理
警察說請你們合作離開就是歪理
黑議員,黑傳媒,黑教協,黑教會一拼搞亂香港,收美金,甘願做賣國賊,你們無視。
一次突發事件,警察便被灌上黑社會的罵名。
公平嗎?
香港沉沒

曱甴只適合去兩個地方
1. 地獄
2. 監獄
引用:
原帖由 辟易 於 2019-7-22 05:13 PM 發表

昨日我有事忙到夜晚,開電視才知有大激鬥.這張相真定假?見對鞋不似大肚婆著的..
段片其實公海都有,
孕婦應該係勸交而走入打鬥群中。

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-7-22 05:08 PM 發表

我都睇咗 係大陸睇
我只比65分
我最鍾意啲毒品送到警署嗰段,
古天樂同苗僑偉嗰句對話~
笑死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 辟易 於 2019-7-22 05:13 PM 發表

最新消息原來無孕婦求醫。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-7-22 05:30 PM 發表

段片其實公海都有,
孕婦應該係勸交而走入打鬥群中。
大肚婆去勸交?雙方又不認識,正常人就算是我體格算不錯都避開啦.不太合情理.

柳絮已將春色去
海棠應恨我來遲
引用:

連登文宣部死廢柴散播謠言,又係用一張相就亂鳩咁吹嘅人,有無諗過疑似孕婦會著尖頭高跟鞋咩?

引用:
原帖由 辟易 於 2019-7-22 06:08 PM 發表

大肚婆去勸交?雙方又不認識,正常人就算是我體格算不錯都避開啦.不太合情理.
疑似孕婦被打過程
https://www.facebook.com/groups/295202647488775/permalink/1742882916054067/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-7-22 01:48 PM 發表

黑衣暴徒 實在太冇人性了
白衫昨晚係元朗站 點解要帶口罩?
一:暴徒
二:唔舒服
三:鍾意帶就帶
四:因為無帶黑衫

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-7-22 06:08 PM 發表

連登文宣部死廢柴散播謠言,又係用一張相就亂鳩咁吹嘅人,有無諗過疑似孕婦會著尖頭高跟鞋咩?
雙方都要爭取輿論優勢.近期消息滿天飛.我多數不跟車太貼.好易中招.

柳絮已將春色去
海棠應恨我來遲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 辟易 於 2019-7-22 06:08 PM 發表

合理化?
香港還有不是非黑即白嘅人
香港亦有好多人會見到將會生命危險 會出口勸喻(例如沙田果個記者)
現在香討好多就喜歡 把自己愛好放在新聞板 懶理面書好………

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-7-22 06:25 PM 發表

白衫昨晚係元朗站 點解要帶口罩?
一:暴徒
二:唔舒服
三:鍾意帶就帶
四:因為無帶黑衫
記得佔中後期尖沙咀示威又是一班疑似社團人士出來趕打.今次會不會又同樣?
不過當時輿論優勢已經在政府一邊.全民開始反佔中.
今次如果是的話明顯不同時機.
當然..都是我斷估.

柳絮已將春色去
海棠應恨我來遲
引用:
原帖由 yipb1 於 2019-7-22 06:32 PM 發表

合理化?
香港還有不是非黑即白嘅人
香港亦有好多人會見到將會生命危險 會出口勸喻(例如沙田果個記者)
現在香討好多就喜歡 把自己愛好放在新聞板 懶理面書好……… ...
是有,但當你是一個準母親身份時.多數以自己骨肉為重.多數會避開這種場面.
而且現在又有消息說不是大肚婆?
好亂..

柳絮已將春色去
海棠應恨我來遲
引用:
原帖由 辟易 於 2019-7-22 06:34 PM 發表

記得佔中後期尖沙咀示威又是一班疑似社團人士出來趕打.今次會不會又同樣?
不過當時輿論優勢已經在政府一邊.全民開始反佔中.
今次如果是的話明顯不同時機.
當然..都是我斷估. ...
根本就無需估
你話我話都得 佔中時打人果係有幕後人 只不過警方懶得去查
就算有查有結果 冚文件吧

引用:
原帖由 辟易 於 2019-7-22 06:37 PM 發表

是有,但當你是一個準母親身份時.多數以自己骨肉為重.多數會避開這種場面.
而且現在又有消息說不是大肚婆?
好亂..
我只想講 打人就是唔岩 仲要群毆?
無論是黑是白 警方必須拉人
仲有現網上流傳報仇
大家一定要停

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]