• 瀏覽: 155,774
  • 回覆: 5,136
  • 追帖: 13
+901
引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-7-22 01:41 PM 發表
因孕婦著白衫,
黑衣人連大肚婆都唔放過!

黑衣暴徒 實在太冇人性了

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-22 01:52 PM 發表

民建聯和全香港人也反對元朗白衫人(黑社會暴徒)周圍打人.
你反民建聯?
係咩?你就係民建聯呀?

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-22 01:58 PM 發表

你又反事實無用. 事實已公開.
民建聯稱對元朗嚴重暴力事件予以嚴厲譴責促警方跟進
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28385131
唔好意思,我效法梁瓜傑噶:
「有時候暴力係解決問題嘅方法」

又有大鑊嘢

附件

IMG-20190722-WA0002.jpg(119.38 KB)

聽朋友講商場已沒有人行

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-7-22 02:36 PM 發表

係各區連儂場班黑衣人煽動市民去圍元朗今個5.6.日有戲睇
whatsapp條片見到d媽咪拖住小朋友急急腳咁趕返屋企

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-7-22 02:36 PM 發表

抗英烈士後人大戰舔英奴隸走狗?

政棍被打豈無因? 網民製片踢爆林卓廷瘋狂挑釁元朗人 

https://www.youtube.com/watch?v=hxJmlB1ITPE&feature=youtu.be

三白眼被打前的真相...係三白眼自己申請嘅…就專登走入元朗挑機,其後不堪一擊

元朗人又無岀金鐘西環,只係喺自己地方岀入,三白眼成班曱甴夜嘛嘛入元朗做乜呀?

引用:

係屯門元朗 UA影院 上演劉德華 ,古天樂, 苗僑偉之天地對決  應該票房唔錯

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-7-22 04:33 PM 發表

係屯門元朗 UA影院 上演劉德華 ,古天樂, 苗僑偉之天地對決  應該票房唔錯
我睇咗,套戲幾好睇噶~

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-7-22 05:02 PM 發表

我睇咗,套戲幾好睇噶~
我都睇咗 係大陸睇
我只比65分

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]