[其他] 風花雪月插少陣啦 2019

本主題由 YanNessIsMe 於 2019-7-22 09:56 AM 設置高亮
引用:
原帖由 gblsf4 於 2019-7-22 11:27 AM 發表

林已完開頭串柒柒
三白眼自己申請嘅…專登走入元朗挑機,佢居然隔住欄指住叫啲白衫英雄唔好走,邀請人地入去打佢:「你班仆街夠薑唔好走!警察已經嚟緊嘞,拉晒你班仆街 !」言行相當挑釁,點知白衫英雄真係唔走入去打佢

熱賣及精選
引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-7-22 12:39 PM 發表

都係佢咁講煽惑他人
回力鏢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-22 12:43 PM 發表

你反事實無用.
民建聯也反對, 証明元朗白衫人是曱甴屎好臭.
依啲就叫「公道自在人心」:
民建聯稱對元朗嚴重暴力事件予以嚴厲譴責促警方跟進
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28385131 ...
乞兒仔周圍比人打,
係因為「公道自在人心」~

唔通全香港人都係黑社會咩!

乞兒曱甴周圍扮勁,破壞、打人、蝦蝦霸霸,
以為自己係人民英雄,其實比人呃,
俾市民合力一個巴掌打醒~

「失敗皆因你扮勁」

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-7-22 01:18 PM 發表

乞兒仔周圍比人打,
係因為「公道自在人心」~

唔通全香港人都係黑社會咩!
你又反事實無用.
民建聯和全香港人也反對元朗白衫人(黑社會)周圍打人
依啲就叫「公道自在人心」:  反對元朗白衫人(黑社會)

黑玫瑰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-7-22 01:23 PM 發表

乞兒曱甴周圍扮勁,破壞、打人、蝦蝦霸霸,

「失敗皆因你扮勁」
元朗白衫人(乞兒曱甴)周圍扮勁,破壞、打人、蝦蝦霸霸,

元朗白衫人「失敗皆因你扮勁」

黑玫瑰

回覆 引用 TOP

發現啲豬豬原來係波叔比,
然後再點讚自己~

點解會有讚自己依啲行為?

唔知啲人平時照鏡,
會唔會覺得自己好靚仔?

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-7-22 12:56 PM 發表

三白眼自己申請嘅…專登走入元朗挑機,佢居然隔住欄指住叫啲白衫英雄唔好走,邀請人地入去打佢:「你班仆街夠薑唔好走!警察已經嚟緊嘞,拉晒你班仆街 !」言行相當挑釁,點知白衫英雄真係唔走入去打佢 ...
元朗白衫人太水皮, 元朗白衫人知衰走了.

黑玫瑰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-7-22 01:28 PM 發表

發現啲豬豬原來係波叔比,
然後再點讚自己~
你講廢話無用

黑玫瑰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-7-22 01:30 PM 發表

點解會有讚自己依啲行為?

唔知啲人平時照鏡,
會唔會覺得自己好靚仔?

親中親共衰晒了.

黑玫瑰
引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-22 01:33 PM 發表

親中親共衰晒了.
你咁靚仔,你話點就點啦~

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-7-22 01:35 PM 發表

你咁靚仔,你話點就點啦~
中國西瓜爆炸, 見過未?
中國的西瓜亦會爆炸
http://www.littleoslo.com/cnt/home/%e7%97%b4%e7%b7%9a%e4%b8%ad%e5%9c%8b%e4%b9%8b%e8%a5%bf%e7%93%9c%e6%9c%83%e7%88%86%e7%82%b8

黑玫瑰

回覆 引用 TOP

因孕婦著白衫,
黑衣人連大肚婆都唔放過!

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-7-22 10:08 AM 發表

我應該第?
第3卦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。