• 瀏覽: 155,443
  • 回覆: 5,136
  • 追帖: 13
+901
短片】【機場連續癱瘓兩日】市民黎先生︰破壞香港聲譽及旅遊業、有計劃有組織搞機場不簡單、擔心青年被利用

曱甴無思想
https://www.youtube.com/watch?v=pNxh2Eu9ihU

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-8-15 06:53 AM 發表
琴日先有個朋友講呢個問題,佢話班「曱甴」真係無腦,唔知有金管局同央行嘅功能巳經夠硬膠。

@WongManTak      @jy008      [taguid=3881795]RagingFlam ...
你都唔好話 如果事情真係走到咁極端 香港金融體制必受衝擊
到時可能暫停兌換 或兌換手續加煩手續
@auntie-ee

香港機場集會:女生自稱是示威常客 哭求堵路人士放行- BBC News 中文
曱甴思維
https://www.youtube.com/watch?v=sV5zhAhmnFo&t=17s

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-8-15 08:20 AM 發表

警察都換激進示威裝

況且街坊接受訪問 都好清楚講明大概住邊
但換裝警察 叫人諗
「臥底」係全世界任何一個國家警方處理罪案時都慣常會使用的方法,而且破案率亦相當高。

喺電視上有記者要求臥底出示警員委任證,簡直係天大嘅笑話,講到明係臥底,即係要隱藏身份啦,要臥底出示警員委任證係咩玩法?

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-8-15 08:32 AM 發表

「臥底」係全世界任何一個國家警方處理罪案時都慣常會使用的方法,而且破案率亦相當高。

喺電視上有記者要求臥底出示警員委任證,簡直係天大嘅笑話,講到明係臥底,即係要隱藏身份啦,要臥底出示警員委任證係咩玩法? ...
臥底?
呢啲叫喬裝混入
極有可能掟磚都唔定
早前警方四點 記者講 世界沒有這樣 香港首創

曱甴有無想過黑社會扮黑警臥底打示威者  

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-8-15 08:36 發表

臥底?
呢啲叫喬裝混入
極有可能掟磚都唔定
香港妓者每日走幾個場,做咁多客服又真係世界小有

引用:
原帖由 @海東青 於 2019-8-15 09:05 AM 發表

香港妓者每日走幾個場,做咁多客服又真係世界小有
你以為每間機構 只得三兩個?
可能你對世事不大了解
警隊有三萬 唔通個個係黑警咩

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-8-15 09:10 發表

你以為每間機構 只得三兩個?
可能你對世事不大了解
警隊有三萬 唔通個個係黑警咩
即係兼職妓者周圍走

引用:
原帖由 @海東青 於 2019-8-15 09:13 AM 發表

即係兼職妓者周圍走
警察都有輔警
可能就圍射野

做咩轉話題?
妓者都係職業,揾錢姐

引用:
原帖由 @海東青 於 2019-8-15 09:23 AM 發表
做咩轉話題?
妓者都係職業,揾錢姐
無架 你引用我#2645
都係講緊警察

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-8-15 08:36 AM 發表

臥底?
呢啲叫喬裝混入
極有可能掟磚都唔定
哦……你即係講緊角色扮演,係咪呢d呀?

引用:
原帖由 1000day 於 2019-8-15 08:45 AM 發表
曱甴有無想過黑社會扮黑警臥底打示威者  
其實全部都係肥佬黎嘅人

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-8-15 09:37 發表

哦……你即係講緊角色扮演,係咪呢d呀?
話時話,個大肚婆日日走幾場…
極有時間觀念專業過走地國泰雞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]