• 瀏覽: 155,284
  • 回覆: 5,136
  • 追帖: 13
+901
速龍出動啦
水炮車經過

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-8-25 12:37 PM 發表
【修例風波:10港生西藏遭扣查 全數已獲釋】

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190824/mobile/bkn-20190824105936737-0824_00822_001.html

係時候諗吓,送中係咪真係咁恐怖?
會唔會只係危言聳聽? ...
我都唔明點解,竟然會全數獲釋,中國政府實在太仁慈啦!

引用:
原帖由 1000day 於 2019-8-25 04:20 PM 發表
這樣真實現場玩格鬥 班曱甴暴徙無需付出就每星期玩地鐵跳閘射水,大型街道格鬥你話邊會放棄呀

https://www.facebook.com/hkgpaocom/videos/4 ...
班友上哂癮,唔使比錢打 war game, 仲要久唔久轉下場景,叫都唔會停。

引用:
原帖由 top11 於 2019-8-25 01:29 PM 發表
大批麗晶花園居民抗議 不滿管業處更改大廈密碼
https://hk.news.yahoo.com/%E5%A4%A7%E6%89%B9%E9%BA%97%E6%99%B6%E8%8A%B1%E5%9C%92%E5%B1%85%E6%B0%91%E6%8A%97%E8%AD%B0-%E4%B8%8D%E6%BB%BF%E7%AE%A1%E6%A5%AD%E8%99%95%E6%9B%B4%E6%9 ...

拿拿拿...都話用水炮車對付

引用:
原帖由 1000day 於 2019-8-25 04:05 PM 發表
香港人 雜種仔 你亞婦勾老生咗你出呢 白痴仔香港身份證是中華人民共和國 白痴 :smil ...
打壞後生 講嘢講到上氣唔接下氣,好心就滾少d啦

試機...試機...
大家晚上好...

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-8-25 05:54 PM 發表

我都唔明點解,竟然會全數獲釋,中國政府實在太仁慈啦!
內地傳媒指本港大學生寫悔過書承認錯誤獲釋
https://www.881903.com/Page/ZH-TW/newsdetail.aspx?ItemId=1157167&csid=261_341
積極配合說明情況後寫悔過書承認錯誤

水砲車

燈燈燈凳!起音樂.....有請水砲車

水砲車....起個孖,做爸爸

一出水炮車 唔需要射都走狗晒
捉咗好多暴徙呀陰公囉後面頂住前面走唔到今次黑警轉招唔放催淚煙直接用暴龍衝前亞爸亞媽又要去搵律師

附件

police-29_kvkai_1200x630cropcenter.png(1.03 MB)

現在楊柳,起831或91,暫時睇到有機會8號風球,當然都要睇多幾次預報,才能作實既,九月初應該有東北季風出現

但831或91...可能唔洗出去玩了....死囉,我又起到暗示野添

引用:
原帖由 【Mr.Pong】 於 2019-8-25 06:42 PM 發表
現在楊柳,起831或91,暫時睇到有機會8號風球,當然都要睇多幾次預報,才能作實既,九月初應該有東北季風出現

但831或91...可能唔洗出去玩了....死囉,我又起到暗示野添 ...
你係咪皮蛋H?

剛剛有線開電視77播出示威者指責警方和政府沒有保障他們示威的權利,沒有協助他們合法示威遊行。

非常失望。
失望在於人民只懂自己的權利,不理別人受的影響。
我相信年燈區的幾位強烈支持者都好難安撫大家的不安。
如果你是有道理的,何必要用欺壓別人的方式、語調、勢態去表達。
助紂為虐,示威者的心態不好。
原因是得不到其他市民的支持。
最初大家都覺得政府撤回不撤回都只是面子問題。
但現在年燈會員不肯跟影響民生的人割蓆,不但失去了道德高地,也失去了很多人的支持。
而家愈黎愈覺得如果因為示威者不顧他人感受而撤回條例,是侮辱了守法市民。
年燈會員和示威者一定要客觀明白,民權不是最大。
現在道理不在你們這一邊。
不論你是否同意,香港都是中國的地方。
就看看你有七百萬人反修例,算只有一億中國人(1/14)支持修例 (因為他們都不希望有家人成為受害者有歹徒可以逃回香港),你都不夠人多。
就算你計數有99%的中國人都是壞人,1%的中國人都有1千4佰萬,是香港人數的2倍。
香港人可否自重一點?
尊重一下不認同你的人。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]