• 瀏覽: 200,357
  • 回覆: 1,676
  • 追帖: 6
+179
只見白衣市民手無寸鐵去表達訴求,維護自己家園平靜!

引用:
原帖由 習總精囊 於 22/7/2019 09:24 AM 發表

離撚晒大普,啲差佬幾時折墜到要同黑社會合作?
今次噴黑中聯辦 可以話無肉左大陸人 我見到有大陸網民號召帶隊到香港打人

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 習總精囊 於 2019-7-22 09:24 AM 發表

離撚晒大普,啲差佬幾時折墜到要同黑社會合作?
黑衣暴徒仲衰過ISIS,人人得而誅之!多謝元朗白衣義士幫我地申張正義!

支持白義士打殘班死暴徒

你班仆街曱甴打人踢頭打van仔司機就可以!白衫打7你就話係路人!食L屎啦!

引用:
原帖由 石子宏 於 2019-7-22 09:19 AM 發表
7月22日【07:00】傷者人數增至45人,其中1名男子危殆,另有5人情況嚴重。【05:10】元朗警區助理指揮官(刑事)

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190722/photo/bkn-20190722000633236-0722_00822_001_01b.jpg?20190722085149

7月22日

【07:00】傷者人數增至45人,其中1名男子危殆,另有 ...
早排沙田果次有2警察危殆,你先講下邊個係暴徒先,蘋果仲講到係黑衣人危殆你唔講?究竟邊個係暴徒,唔該解釋下

引用:
原帖由 石子宏 於 2019-7-22 09:19 AM 發表
7月22日【07:00】傷者人數增至45人,其中1名男子危殆,另有5人情況嚴重。【05:10】元朗警區助理指揮官(刑事)

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190722/photo/bkn-20190722000633236-0722_00822_001_01b.jpg?20190722085149

7月22日

【07:00】傷者人數增至45人,其中1名男子危殆,另有 ...
變晒市民厲害

呢班人打橫行周圍破壞香港
元朗人教你地如何守護自己家園
警察幫唔到就靠自己

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2019-7-22 09:33 AM 發表
Day 1香港人對示威者用暴力視而不見,依家發展到打人,下一步到殺人,跟住潛逃台灣,因為香港人反對引渡條例,所以逍遙法外😄😄
good,以後犯法就可以逃去呆灣,是香港遊行保護犯法行為

浩南哥年代終於係2019年重現

引用:
原帖由 refugee 於 2019-7-22 09:36 AM 發表

港人「違法達義」開花結果

但鼓吹「違法達義」班人被人「違法達義」時又走去講法律

把口仲話毋忘初心
仲有 公民抗命

和理非 (和平,理性,非暴力)

同 有訴求既市民

引用:
原帖由 H叔 於 2019-7-22 09:34 AM 發表

唔駛講都知乞兒係暴徒,乞兒人挑釁白衣市民,射水同埋掟雜物攻擊手無寸鐵和平示威市民。搞到咁多人受傷,應該強烈譴責,要求警方嚴正執法
你係現場呀?咩叫唔使講呀?做嘢要証據呀阿叔!

暴徒

0合哈、只係 見到 「黑衫 不斷 挑釁 白衫」

低能 死

0合哈、只係 見到 「黑衫 不斷 挑釁 白衫」

低能 死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]