• 瀏覽: 62,900
  • 回覆: 583
  • 追帖: 5
+84
兒子在事件受傷的楊太說,其子昨晚約11時欲經港鐵站前往附近商場購物,疑因兒子穿黑衣,被人打至右眼腫脹和頭部受傷。

晚上11時到商場買嘢?仲有乜嘢買呀?

引用:
原帖由 一眼關七 於 2019-7-22 08:41 AM 發表
強烈譴責三個電視台講啲唔講啲。
無記冇完全播放林卓廷提供的影片。
有線電視話林卓廷調停被打。
ViuTv 根本冇講林卓廷點解被打。
無錯!
cctvb竟然一條片都無播,根本無人睇到白衫人有幾勁!個個手持武器,型到呢!
真係要比小朋友知道,我的志願唔好做差佬,要做白衫人,高級過差佬

浩南哥定大飛哥D馬?

引用:
原帖由 On救版煮真可怕 於 2019-7-22 08:47 AM 發表
如果時光倒流,主席再選一定是曾俊華

元朗市民打曱甴 打得好...

大家只係響應梁家傑嘅呼籲啫

附件

93B09D58-B23E-4C15-93FB-C48CD796F731.jpeg(43.13 KB)

大快人心

提示: 違規內容已被屏蔽
市咩民呀。 黑社會對暴徒。 黑吃黑

引用:
原帖由 ngsying07 於 2019-7-22 09:24 AM 發表

如果時光倒流,主席再選一定是曾俊華
我選黃知風

引用:
原帖由 bbtcso 於 2019-7-22 09:25 AM 發表
睇到班黑衣黃屍被正義鄉紳打爆,真係大快人心,好治瘉,呢班仆街,既然唔信警察,又話人地黑警,被人打又話D警察咁遲先黎,唔係話人地黑警,唔駛報警㗎咩 ...
仲要有個黃屍大肚婆比人打到流產,少左個未來暴徒,係香港福氣呀,睇你地下次敢唔敢再去遊行

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-7-22 08:54 AM 發表
班「連燈暴徒」迫到市民以暴制暴守護自己嘅家園

俾暴徒逼到違法達義

引用:
原帖由 石子宏 於 2019-7-22 08:35 AM 發表
【明報專訊】港島的反修訂《逃犯條例》遊行,晚上在上環演變成防暴警察用催淚彈和疑似橡膠子彈驅散示威者,同時元朗西鐵站昨晚發生鄉事中人號召的「白衣人」,用棍追打黑衣市民事件,記者也被毆打;多名市民及港鐵報警,惟警察在衝突後至少半小時始到場,白衣人一度離去,警員被罵下撤離;其後再發生最少兩次白衣人集體毆打市民事件,導致最少15人受傷送院。白衣人斷斷續續逞兇近兩小時,政府凌晨發稿強烈譴責事件,並會嚴正追究 ...
元朗的暴力在警察眼中是良好市民,現在有鄉黑撐起警察,各位警察及家人何其光榮。

大家放長雙眼,人在做,天在看。是非對錯,大家清楚

呢班黑衣暴徒真係要好好感受一下乜嘢叫暴力對待

引用:
原帖由 Bullshot 於 2019-7-22 09:16 AM 發表
明白哂
手無寸鐵有咩問題?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]