• 瀏覽: 62,775
  • 回覆: 583
  • 追帖: 5
+84
引用:
原帖由 ngsying07 於 2019-7-22 09:28 AM 發表

元朗的暴力在警察眼中是良好市民,現在有鄉黑撐起警察,各位警察及家人何其光榮。

大家放長雙眼,人在做,天在看。是非對錯,大家清楚
你同暴徒講呢番話先啦

元朗居民做得好 

引用:
原帖由 石子宏 於 2019-7-22 08:35 發表
【明報專訊】港島的反修訂《逃犯條例》遊行,晚上在上環演變成防暴警察用催淚彈和疑似橡膠子彈驅散示威者,同時元朗西鐵站昨晚發生鄉事中人號召的「白衣人」,用棍追打黑衣市民事件,記者也被毆打;多名市民及港鐵報警,惟警察在衝突後至少半小時始到場,白衣人一度離去,警員被罵下撤離;其後再發生最少兩次白衣人集體毆打市民事件,導致最少15人受傷送院。白衣人斷斷續續逞兇近兩小時,政府凌晨發稿強烈譴責事件,並會嚴正追究 ...
依類就叫民主自由,你用暴力,其他人也用暴力

🉐️好

暴民話無警察係最安全!!!

黑警 👎🏻

五作黨作大五倍係常事

引用:
原帖由 sssn5678 於 2019-7-22 09:26 AM 發表

仲要有個黃屍大肚婆比人打到流產,少左個未來暴徒,係香港福氣呀,睇你地下次敢唔敢再去遊行
大肚婆你乜什麼話係黃絲,做五毛有分寸,唔好出賣自己良心,如果你有

引用:
原帖由 gansiupiust 於 2019-7-22 09:00 AM 發表
係香討,我見唔到香港人
今日我地全部係元朗人

引用:
原帖由 Bigcrownbond 於 2019-7-22 09:09 AM 發表
黑衣人係市民?市民會手持棍及藤條?
拎鐵通同掟磚嗰班呢?

引用:
原帖由 石子宏 於 2019-7-21 07:35 PM 發表
【明報專訊】港島的反修訂《逃犯條例》遊行,晚上在上環演變成防暴警察用催淚彈和疑似橡膠子彈驅散示威者,同時元朗西鐵站昨晚發生鄉事中人號召的「白衣人」,用棍追打黑衣市民事件,記者也被毆打;多名市民及港鐵報警,惟警察在衝突後至少半小時始到場,白衣人一度離去,警員被罵下撤離;其後再發生最少兩次白衣人集體毆打市民事件,導致最少15人受傷送院。白衣人斷斷續續逞兇近兩小時,政府凌晨發稿強烈譴責事件,並會嚴正追究 ...
有事報警
冇事黑警

元朗暴力比唔上上環暴亂,香港多得班無知學生、攪事議員、幕後人仕、海外勢力

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]